Kérdőív


Kérdőív

Kérdőív


Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztató és Beleegyező Nyilatkozat Résztvevőknek
Ön most egy tudományos kutatásban vesz részt, amelynek vezetője Dr. Paic Róbert Phd, a PTE TTK testnevelő tanára, szakedző. A BME Testnevelés Központ és a PTE TTK Sporttudományi Intézet célja egy közös kutatás, amelyben szeretné felmérni a jelenlegi helyzet (Covid-19 miatti kijárási korlátozás, megváltozott társadalmi és gazdasági helyzet) hatását a szabadidős sportmotivációra.
A kutatás anonim. A kor és a nem ismerete fontos információ a kutatás során, de ezek alapján senki nem azonosítható be.
A vizsgálat során ön egy kérdőívcsomagot tölt ki, amely kb.10 percet vagy kevesebbet vesz igénybe. Fontos tudnia, hogy a vizsgálatban való részvétel önkéntes és nem jár ismert testi vagy lelki kockázattal. Együttműködését és segítségét előre is köszönjük!
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves és a fentiekben leírt vizsgálatban önként veszek részt. A vizsgálat jellegéről megfelelő tájékoztatást kaptam. Tudomásul veszem, hogy a jelen kutatás anonim, avagy azonosításomra alkalmas személyi adatokat nem kér/tartalmaz. Hozzájárulok ahhoz, hogy a vizsgálat során szolgáltatott névtelen adataimat a kutató csoportos/átlagos statisztikai vizsgálatban felhasználja!
Tisztelettel kérjük az alábbi kérdőív kitöltését!

https://docs.google.com/forms/d/1gS3SY38nyQkKN1bq8Yyz0mpxX3BqeFkIHwgFuPQcES4/viewform?fbclid=IwAR1N8quNI3-EDefJ_i6Ur26kuA81RBbeaUmbF_5M7-UfBUVlLIHzk9fj5SE&edit_requested=true