Tájékoztatás


Tájékoztatás

Tájékoztatás


Kedves Vendégeink!

A hatályos kormányrendelet (484/2020.) értelmében folytatódhatnak az egyesületek, klubok edzései, ha versenyszerű a sportolás célja.

Az új kormányrendelet ugyan tiltja a szabadidős létesítmények (így a sportlétesítmények) nyitva tartását, de KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ALÁBBIAK: 12.§ (4) A jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint VERSENYSZERŰEN sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak. Folytatódhatnak tovább az ilyen edzések úgy egyéni, mint csapat sportágakban felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt.

A rendelet részletei a Magyar Közlönyben olvashatók:

Magyar Közlöny

Hivatkozva a fenti kormányrendeletre, Sportközpontunk a VERSENYSZERŰEN sportolók számára nyitva tart, az alábbiak szerint: hétfő-péntek 14:00-23:00 óráig (teremhasználat 22:30 óráig)

A BME Sportközpontot a versenyszerűen sportolók csak versenyengedéllyel és orvosi igazolás felmutatásával használhatják.

Az épületbe való belépéskor szájat-orrot eltakaró maszk használata kötelező, melyet egészen a pályára lépésig viselni kötelező.