újra nyitva vagyunk


újra nyitva vagyunk

újra nyitva vagyunk


Kedves Vendégeink!

2021.05.03-án, hétfőn reggel 06.00 órakor újranyitunk. Változatlan nyitvatartási időben, szinte az összes szolgáltatással várunk.

Milyen feltételekkel látogatható a Sportközpont?

- Magyaroroszágon kiállított érvényes védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány felmutatásal vagy
- Magyarországon kiállított versenysportolói igazolvány és érvényes sportorvosi engedély felmutatásával.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az oltáskor kapott igazoló papír vagy a negatív COVID teszt nem helyettesítheti az védettségi igazolványt.

2021.05.03-tól minden fitness, squash és terembérlet lejárati dátumát a zárva tartás idejével (173 nap) meghosszabbítjuk.
Személyi edzés, kiscsoportos funkcionális bérletek, aerobic típusú bérletek a szolgáltatások újraindításától lesznek hosszabbítva, erről később adunk tájékoztatást.
Aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, annak bérletét tovább fagyasztjuk.

Kérjük érkezz maszkban, az előtérben kötelező, valamint váltócipő és saját törölköző használata. Kérjük használat után az eszközöket fertőtleníteni szíveskedjenek az erre a célra kihelyezett fertőtlenítőszerekkel.

Vendégeink biztonsága érdekében továbbra is fokozott figyelmet fordítunk a termek tisztán tartására, szellőztetésére, fertőtlenítésére.

Bérletek hosszabbításával kapcsolatos kéréseket kérjük az alábbi e-mail címre küldjétek: bmesport@umsz.bme.hu