Óraadók


Kép a(z) Dr. Cséfalvay Edit óraadóról

Dr. Cséfalvay Edit


MAFC Aerobik

2011. óta a Műegyetemi Atlétikai és Futball Club Szabadidő szakosztályának Aerobik tanfolyamvezetője vagyok. Aerobik sportoktatói oklevelet a Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Karon (TF) szereztem 2011-ben, azóta tartok órákat a BME-n.

Az órák nehézsége a résztvevők állapotától függően változik, de minden alkalommal garantált az izomláz.
Az órákat a klasszikus aerobik órára építem, vagyis az első fél órában fejlesztjük a koordinációs képességet, a ritmusérzéket és az állóképességet! A klasszikus aerobik mellett változatos gyakorlatokkal az alakunkat is formáljuk. Az órák keretében ízelítőt kaphattok a koreográfiás aerobik, erősítő, alakformáló, boksz, zsírégető, labdás és súlyzós edzésekből, egy alkalommal felelevenítjük az általános iskolai tesióra elemeit, továbbá gerinctorna gyakorlatokat is végzünk, mindezt féléves bontásban. Szerdánként step aerobikkal várlak benneteket. Az óra elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, valamint a jó hangulat! Gyere, próbáld ki te is, meglátod, élvezni fogod!

Kedves mozogni vágyó Hölgyek/Asszonyok!
A MAFC aerobik tanfolyam keretében életkortól függetlenül várom szeretettel azokat, akik szeretik a változatosságot!

Az órák elérhetősége:
Hétfőn 17:00-18:00 között, emeleti “Dühöngő” terem
Szerda 16:00-17:00 között, alagsori kisterem

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Kép a(z) Fintor Gábor  óraadóról

Fintor Gábor


Sokévnyi sport nélküli időszak után 2010-ben elvitt egy ismerősöm egy indoor cycling órára... Azóta nincs megállás. Megfogott a zene, a hangulat, a határfeszegetés, a kikapcsolódás és minden, ami ezzel együtt jár. Eldöntöttem, hogy ezt az érzést én is szeretném továbbadni, így a tekerés mellett funkcionális csoportos órákat tartok több budapesti teremben. Igyekszem kihozni a hozzám betérő emberekből azt az érzést, hogy élvezzék a mozgást, arra koncentráljanak, hogy mit profitálnak ebből testileg és persze mentálisan. Ezzel együtt fontos számomra, hogy preventívek legyenek az órák és folyamatosan képezzem magam a témában.

Óratípusaim:
- spinning
- funkcionális köredzés
- cross training
- trx
- erősítő jellegű aerobik órák

Kép a(z) Hellner Szelina óraadóról

Hellner Szelina


Hellner Szelina

  • Tartott órák:

Kép a(z) Hetey Péter óraadóról

Hetey Péter


Hetey Péter vagyok, fitness edző, kettlebell SFG I. instruktor, FMS specialista, GFM oktató, SMR tanácsadó, K-active terapeuta.

2001-2010 között a Magyar Atlétikai Szövetség masszőre voltam, a 2004. évi athéni és a 2008. évi pekingi olimpiákon a versenyzőket terepeutaként segítettem. 2020-ban a Magyar Futball Akadémia 14-18 éves korosztályának erőnléti edzéseit koordináltam.

A 2019. novemberétől a BME Sportközpontban is részt vehettek óráimon.

Bővebb információ rólam és a kettlebell-ről a honlapomon találtok: www.crossbell.hu

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Kép a(z) Jakabfi Adrienn óraadóról

Jakabfi Adrienn


• Alakformáló

• Kangoo

• JumpingFit

Végzettségek:

• Budapesti Gazdasági Egyetem – Nemzetközi Gazdálkodás szak (2018)

• IWI Sport Akadémia – Csoportos Fitness instruktor (2015)

• IWI Sport Akadémia – Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés (2016)

• Fanatic Jump instruktor (2016)

• IWI Sport Akadémia – Személyi edző (2018)

• Kangoo Jumps Basic Instructor (2018)

Magamról:

A sport, a mozgás, az egészséges életmód életem szerves része. Korábban az úszás és a tenisz töltötte ki mindennapjaim nagy részét. Jelenleg fitness edzőként az edzőterem világa felé kacsintgatok. Felsőfokú tanulmányaimat a közgazdaság területén folytattam, mindemellett a sport szerelme megmaradt. Legnagyobb álmom vált valóra azzal, hogy a hobbim lehet a hivatásom és órákat tarthatok sportkedvelők számára.

Szeretném átadni a tudást, amit elsajátítottam, az ezzel járó életmódot és a mozgás örömét hirdetni, illetve a vendégeim sportos fejlődését végigkísérni. Igyekszem figyelni arra, hogy minden órám egyedi, precízen összeállított, különböző eszközöket használva, mindenki számára követhető legyen.

Fontos számomra, hogy aki ellátogat az óráimra, sikerélménnyel, feltöltődve, kellőképpen elfáradva távozzon. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárkit szívesen várok.

Próbáld ki és érezd jól magad! 

Mottóm: „A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a KITARTÁS.”

Kép a(z) Jan óraadóról

Jan


Jan

Amióta az eszemet tudom mindíg a testem aktív használata jelentette számomra a legnagyobb örömöt, és igyekeztem minden szabadidőmet a különféle sportok elsajátítására fordítani. Számtalan mozgásforma kipróbálása után harminc évesen kezdtem el foglalkozni a jóga rendszerével, amely a kivételesen átgondolt gyakorlatok és az összehangolt légzés-technikák által rövid idő alatt egészen mély hatással volt testi és lelki fejlődésemre egyaránt. Első éveimet a Rishikesben nevelkedő, lenyűgöző gyakorlati és elméleti tudással rendelkező Mukesh Kothari szárnyai alatt töltöttem, de volt lehetőségem Indiában is tanulmányozni a keleti filozófia és a meditáció gazdag világát, ahogy számos workshopon is bővítettem tudásomat a jóga szerteágazó stílusairól. Az emberi test és a létezés e művészetének valódi mélységeibe belepillantva határozott meggyőződésemmé vált, hogy nyugati világunk hétköznapjaiban – még ha nem is vagyunk ennek mindíg tudatában – mindannyian szomjazzuk a keleti bölcsek évezredek során felhalmozott tudását: testi, lelki és szellemi síkon egyaránt.

http://liskajan.com

Kép a(z) Janda Tamara óraadóról

Janda Tamara


Sziasztok!

A WALKenergie és én. Ez egy LOVE story.

Genetikailag kódolva van a sport, a mozgás a véremben. Testnevelő tanár lányaként szinte minden sportágat kipróbáltam, magától értetődő volt, hogy nekem mozognom KELL. Jó értelemben. Komolyabb szinten egyesületeknél kajakoztam, röplabdáztam, aerobikoztam.

Jó pár évvel ezelőtt találtam rá a WALKenergie-re, ami nemrég indult el akkoriban Székesfehérváron a Spin-Box Fitnessben. Előtte nem találkoztam ilyenfajta csoportos órával. Nagyon jók voltak a zenék, amik teljesen új dimenzóra emelték számomra a csoportos óra fogalmát. Magával ragadott a hangulat, teljesen ki tudtam kapcsolni.
A legelső órán már bekattant, hogy minél helyesebben kivitelezve, minél többet tudjak megcsinálni belőle. Éreztem, hogy az erőm véges, de mindent bele akartam adni. Rendszeresen jártam az órákra. Egyre nehezítettem a feladatokat, egyre kijjebb tolva a határaimat, hajszoltam a WALKenergie érzést. Nagyon tetszett, hogy szinte a végtelenségig lehet kombinálni a gyakorlatokat, fokozatosan újakat tanulhattam meg, nem tudtam megunni. Fizikai és lelki erőt adott, javult az erőnlétem, az állóképességem, szépen formált, az élet más területein inspirált.
Jártam a rendezvényekre, ahol láttam ahogy egyre több embert magába kerít ez az érzés....a WALKenergie érzés. Tényleg nem lehet máshogy megfogalmazni.

Immár három éve edzőként van szerencsém Veled is megismertetni ezt a mozgásformát, fitness rendezvények rendszeres prezentereként. Gyere el az órámra, ahol Te is megtapasztalhatod a WALKenergie életérzést!! Enjoy!!

  • Tartott órák:

Kép a(z) Jantner Anna óraadóról

Jantner Anna


Jantner Anna vagyok, már két éve tartok különböző stílusú csoportos órákat. Mindig is fontos szerepet játszott az életemben a sport, különös tekintettel a táncra. „Ha táncolsz élsz, ha élsz táncolsz.” lehet hallani, olvasni sok helyen, ezt magam is vallom. A BME Sportközpontban egy igen különleges órával várok minden kedves érdeklődőt, amely a latin amerikai versenytáncokra épül.

A bailar spanyol szó és azt jelenti, táncolni. A Bailar Dance egy hangulatos csoportos, óra, amely a kardió gyakorlatokat ötvözi a táncos mozdulatokkal. Nem csak az állóképességet, hanem a koordinációt és a testtudatot is nagyban fejleszti. Fontos, hogy semmilyen táncos előképzettség nem szükséges hozzá, mert minden lépést variációk során tanulunk meg.

Várok minden érdeklődőt kortól és nemtől függetlenül!

Elérhetőségek:

E-mail: jantneranna@gmail.com

Tel: +36204775972

Facebook: Bailar Dance by Anna

Kép a(z) Laukó Nóra óraadóról

Laukó Nóra


Laukó Nóra vagyok. Hat éve tevékenykedek edzőként csoportos és személyi edzés formájában. Itt a BME-n az úgynevezett funkcionális edzéstípust képviselem. Ami azt illeti mindig is az alapvető mozgásokon alapuló testedzéseket helyeztem előtérbe. A kiscsoportos személyi edzéseken és a csoportos órámon is a természetes mozgásokra építve, különböző eszközök használatával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetek a mozgásminőség javítására, melyhez az FMS(Funkcionális Mozgás Mintaszűrés) rendszert használom. Ezzel egész képet kapok az edzetteim mozgásminőségéről,ízületeik állapotáról.
Rehabilitációs edzőként műtéti beavatkozások utáni felépülésben és erősödésben tudok segíteni speciális programok segítségével.
Ezekkel a remek alternatívákkal segíthetek neked, hogy megfelelően motivált maradj céljaid elérésében. Legyen az egy optimális külső elérése, legyen szó sportolóról, aki erőt, állóképességet vagy más motorikus készségeket szeretne fejleszteni. Nézz ki jól kívül és érezd magad jól belül.

Végzettségek:
-Gyógymasszőr
-Aerobic edző
-Személyi edző
-Sportrehabilitációs tréner
-FMS Level1
-TRX instruktor

Személyi edzésre előzetes bejelentkezés szükséges. 70 614 4642

Kép a(z) Lu Guangy óraadóról

Lu Guangy


Dr. Lu Guangyi (http://belsokungfu.hu/)
Több, mint 30 éve gyakorlom a belső harcművészeteket (Yang stílusú Taiji, Xingyi, Bagua), melyeket szerencsémre beavatott tanítványként tanulhattam Lei Mao Fa Bagua Nagymester és Huang Ren Jun Nagymester vezetésével. Huang Ren Jun Nagymester a híres Sun Lu Tang Nagymester harmadik generációs beavatott tanítványa, így a még a – Kínában is ritkaságnak számító - eredeti, tradícionális vonalat képviseli a belső stílusú harcművészetekben. Én is ezt a vonalat igyekszem tovább vinni, és a belső stílusokat eredeti formájukban továbbadni, azok egészségmegőrző és harcművészeti értékével együtt. A Taiji-t ma már elsősorban egészségmegőrző céllal gyakorolják, tulajdonképpen aktív Qigong-nak (chikung) is tekinthető, ugyanakkor a harci alkalmazások is felfedezhetők benne. A Xingyi a leginkább alkalmazás-centrikus belső stílus, a Bagua valahol a kettő között helyezkedik el a harci alkalmazás elsajátításának nehézségét tekintve. A belső stílusokra mind jellemző az egészségmegőrzésre fektetett nagy hangsúly, valamint - a fizikai erővel szemben - elsősorban a belső erő használata, az éberség és az ellenfél viselkedése szerinti gyors „változékonyság”. Gyakorlásuk nagyfokú tudatosságot igényel és az egész test összhangját, mely elvezet a szív, a szándék, a qi és az erő egységéhez. Mivel a figyelem mindig a gyakorláson kell legyen, kiváló agytorna és stresszoldó módszer is egyben! Bővebb információt itt találsz: http://belsokungfu.hu/
A harcművészetek mellett hagyományos kínai orvoslást (akupunktúra és masszázs) tanultam, mely hivatást már több mint 20 éve űzöm. 2008 óta Magyarországon dolgozom hagyományos kínai orvosként.

Kép a(z) Nádor Noémi óraadóról

Nádor Noémi


Nádor Noémi vagyok, TRX és Hot Iron oktató.
Mosolygós, kedves személyiségnek tartom magam, de az óráimon szeretem meghajtani a vendégeimet, kihozni belőlük a maximumot . :) Szeretem a változatosságot,a pörgős,"határt feszegető",kihívást jelentő dolgokat, ezt az edzéseimen is tapasztalhatjátok.
Az óráimon a kezdőkre és a haladókra is külön figyelmet fordítok!
Várok mindenkit szeretettel, aki erősödni, izmosodni, formálódni, állóképességet növelni szeretne.

Kép a(z) Oravecz Ivett óraadóról

Oravecz Ivett


Oravecz Ivi

Ha szeretnél egy vidám és jó hangulatú zumba órán részt venni. Tarts velem.

Kép a(z) Rubesch Linda óraadóról

Rubesch Linda


A sport egész életemben fontos szerepet játszott, szinte minden mozgásformát kipróbáltam. A jógával 2009-ben ismerkedtem meg egy balesetnek köszönhetően. Ekkor még csak rehabilitációnak gondoltam, de hamar beleszerettem, és komolyabbá vált a kapcsolatunk. Oktatóként is főleg a dinamikusabb irányzatokhoz vonzódom,ahol az izmok fejlesztése is szerepet kap.

2014-ben találkoztam először a SUP yogával (stand up and paddle), és nagyon boldog voltam, hogy két remek dolgot ötvöztek egy sportban. 2015 januárjában elvégeztem egy SUP yoga oktató kurzust Californiában, és május óta oktatom itthon ezt az új stílust. Az időjárási körülmények azonban nem teszik lehetővé, hogy 12 hónapon át vízen legyünk, azonban az emocean board segítségével egész évben élvezhetjük ezt a különleges mozgásformát.

Az óráimon fontosnak tartom, hogy mindenki egyaránt elérje a célját, tudjon fejlődni és közben élvezze is, amit csinál.

Kép a(z) Rékai Gábor óraadóról

Rékai Gábor


Rékai Gábor

Kép a(z) Simon Alexandra óraadóról

Simon Alexandra


Hitvallásom, hogy minden egyes edzés egy új lehetőség is arra, hogy kihozd magadból a maximumot! Jellemez a határok feszegetése, a komfortzónán kívüli edzés, mentális feltöltődés, szabad szellem, szabadság megélése és a vidámság.

Számomra a sport, a testmozgás az élet egyik legjobb, legfelpezsdítőbb része – ezt az érzést szeretném minél több vendégemmel megismertetni a csoportos óráimon keresztül, hiszen én is azt az elvet vallom:
„SPORT NÉLKÜL LEHET ÉLNI, DE NEM ÉRDEMES!”
A sportpályán eltöltött 18 év rengeteg pozitív és számos negatív élménnyel is szolgált számomra. A versenysport sok mindenre megtanított; tartást és egy természetes önbizalmat adott az életemhez – emellett olyan értékekkel, tapasztalattal is gazdagított, melyet talán sehol máshol nem sajátíthattam volna el ilyen szinten. Megtanultam mit jelent a kitartás, az akaraterő, az elhivatottság, milyen az, hogyha mindent egy adott – az általad kitűzött – cél érdekében teszel.
TE is bátran tűzz ki egy elérendő CÉLt magad elé, én pedig segítek Neked abban, hogy ezt megvalósíthasd!

Kép a(z) Susie óraadóról

Susie


Susie

Kép a(z) Tatárka Rita óraadóról

Tatárka Rita


Tatárka Rita vagyok, személyi edző, fitnesz instruktor, valamint masszőr. A hobbim a hivatásommá vált, mindig is kiemelt szerepet játszott a sport a mindennapjaimban.
Számomra elengedhetetlen a mozgás, így lesz teljes a napom. A rendszeres testmozgás mellett a táplálkozás, kiegyensúlyozott életmód híve vagyok.
Vendégeim számára megtanítom az alakformálás, testedzés helyes technikáját, valamint a tudatos táplálkozás rejtélyeit is.
A fitnesz világa mellett nagy szerepet kapott az életemben a rúdfitnesz is, melyet 2016 óta folytatok, immár oktatói szinten.

Keress bátran, a motivációt garantálom!

- Személyi edzés
- Alakformálás
- Táplálkozási tanácsadás

Elérhetőségeim:
tatarkarita95@gmail.com
+36 20 953 1400
Facebook, Instagram: @tatarkarita

Kép a(z) Tocha óraadóról

Tocha


Professor Tocha

Az edzéseket brazil edző, Professor Tocha tartja. Professor Tocha 1980. április 17-én született Fortaleza városában, Brazíliában. Professor Tocha 14 éves korában kezdett el capoeirázni, 1998 óta tanít, 2006-ban szerzett professzori fokozatot, 2008 óta él Magyarországon. Tanára máig Mestre Ratto, aki gyakran jön hozzánk, Magyarországra is. Szerencsések vagyunk, mivel Magyarországon él és tart edzést a CECAB európai technikai igazgatója, Formado Marcelo is, aki rendszeresen részt vesz az edzéseinken és persze ott van a csoport közös rendezvényein is.

Kép a(z) Tóbiás Annamária óraadóról

Tóbiás Annamária


Tóbiás Annamária

Jumping fitness azoknak való:
• akik szeretnek felszabadultan mozogni
• kicsit gyerekek akarnak maradni
• erősíteni szeretnék izmaikat
• hatékonyan akarnak fogyni
• kímélni akarják ízületeiket


Mindezek mellet a jumping segít:
Szövet oxigénellátásokat növelni
Emésztést javít
Koleszterint és triglicerideket csökkenti
Növeli a tüdő légzőkapacitását
Fáradtságot és menstruációs problémákat enyhíti
Serkenti az anyagcserét miközben csökkenti a túlsúlyt

Minden jumpingon végzett gyakorlat javítja az anyagcserénket és segít a teljes felfrissülésben. A jumping aerobic gyakorlatokat egy arra való megfelelő eszközzel, úgy nevezett trambulinnal végezzük, mely átmozgatja az egész testünket kímélve ízületeinket.

Kép a(z) Tóth Bence óraadóról

Tóth Bence


Tóth Bence Brazil Jiu Jitsu oktató

Elérhetőség: toth.b90@gmail.com

Kép a(z) Tóth Ervin  óraadóról

Tóth Ervin


Tóth Ervin

elérhetőség: ervinator.toth@gmail.com

Kép a(z) Tóth Orsolya óraadóról

Tóth Orsolya


Gyógytornászként foglalkozásaimon igyekszek mindenkire a lehető legjobban odafigyelni,

mindenkinek a saját állapotához adaptálni a gyakorlatokat. Gondot fordítok kis- és nagyízületeid védelmére és ügyelek a fájdalommentes kivitelezésre.

Tíz éves koromban egy komoly kézsérülés után találkoztam először a gyógytornával, így tudom, hogy időnként mekkora fájdalommal jár az elvesztett mozgásokat visszaszerezni. Féltem tőle, hogy elvesztem a bal kezem funkcióját, de a kitartó és hozzáértő gyógytorna segített, ujjaimat panasz nélkül tudom használni. Ez a gyerekkori élményem nagyban hozzájárult a későbbi döntésemhez, hogy én is gyógytornász legyek.

Célom, hogy minél több embernek segítsek visszanyerni a mozgás képességét, illetve, hogy megismertessem vendégeimmel a mozgás örömét. Fontosnak tartom a problémák kezelése mellett a prevenciót, mert könnyebb megelőzni a bajt, mint meggyógyítani.

Kérlek, minden órára jelentkezz be e-mail-ben, sms-ben vagy akár személyesen.

Várlak sok szeretettel!

Elérhetőségeim:

+3630/644-7471

borso21@gmail.com

Végzettségeim:

• 2015. Gyógytornász-fizioterapeuta Bsc, Debreceni Egyetem

• 2014. Funkcionális Elasztikus Taping - Bevezető alaptanfolyam, 3NS Tex Kinetic International - All-Right Bt.

• 2014. Gravity Trainer, felfüggesztett eszköz tanfolyam

• 2015. Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában tanfolyam

• 2015. Ízületi és lágyrész mobilizáció Dr. Terrier szerint I-III. tanfolyam

• 2015. Funkcionális Elasztikus Taping - Haladó tanfolyam (felső testtáj tapingelése), 3NS Tex Kinetic International - All-Right Bt.

• 2016. Bosu Instruktor Complete workout system tanfolyam

• 2018. CMD - Állkapocsízületi diszfunkciók terápiája tanfolyam

• 2018. Fascia training alaptanfolyam

Kép a(z) Vass Zoltán óraadóról

Vass Zoltán


Vass Zoltán

Vezető edző (BME MAFC Aikido Klub)
Dorogon született, Tatabányán kezdett el foglalkozni az aikidóval, Elsner László Sensei technikai útmutatása alatt. Aikidóból 5. dan, shotokan karatéból 2. dan fokozata van, emellett a BME Testnevelési Tanszékén és a Testnevelési Egyetemen dolgozik.
Évek hosszú sora óta tart a Műszaki Egyetemen edzéseket, ezalatt több száz embert oktatott. Tanítványai közül több mint tucatnyian dan fokozatot szereztek. Az aikido és a karate mélyebb tanulmányozása mellett több harcművészetben is kipróbálta magát. Ezt a széles körű tapasztalatot felhasználva a technikák lényegét több aspektusból képes megvilágítani. Testnevelő lévén nagy hangsúlyt fektet a mozgások könnyed, de hatékony, és biztonságos elsajátítására. Edzésmunkája mellett sokat tesz a Műszaki Egyetemen zajló harcművészeti oktatás fejlesztéséért és népszerűsítéséért is.


http://www.bme-mafc-aikido.hu/
Kapcsolat: +36 70 520 5397

Kép a(z) Vejtey Zsombor óraadóról

Vejtey ZsomborGyerekkorom óta átszövi napjaimat a sport. Versenyszerűen atletizáltam majd a sok túra és extrém hegymászás bevezetett a sziklamászás világába. Ahhoz hogy erősödjek, elkezdtem felépíteni egy saját edzés módszert, melynek alapja az emberi test súlya. Tanulmányaimon kívül, az edzéseim során számos sportág tapasztalatait használom fel, köztük szertorna, street workout, hosszútáv futás, konditermi súlyos edzés.
Vendégeimnek segítek helyet találni a rendszeresen sportolók világában.

Személyi edzésre előzetes bejelentkezés szükséges.30 265 3931

Kép a(z) Vinczy Zsuzsa óraadóról

Vinczy Zsuzsa


Személyi és fitness edző, Sparrowbag instruktor és aqua fitness tréner vagyok, munkámmal a harmonikus életvitel kialakításához szeretnék hozzájárulni.
Erősödés, fogyás, hajlékonyság, nagyobb állóképesség, jó kondíció, fittség megtartása – bármi legyen is a cél, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel tudok segíteni azok elérésben. Kortól és fizikai adottságtól függetlenül várok mindenkit, akinek fontos a következetes és jól motivált edzés, mely során gépekkel, funkcionális eszközökkel és saját testsúllyal is dolgozunk.
Bejelentkezés:

06-20-980-4559

zsuzsivi@gmail.com

www.suzyfitness.hu

Kép a(z) Vörös Tímea óraadóról

Vörös Tímea


Számomra nagyon fontos a sport, az egészséges, harmonikus életmód. Azt vallom, ha testemnek jó gazdája vagyok, õ is jó társam lesz. Egész eddigi életemet végigkísérte a sport. 5 évesen kezdtem el úszni, később teniszezni, majd ezeket felváltotta az atlétika, amely hosszú éveken át volt az életem része versenyszinten. az egyetemi éveim alatt egyik fő szenvedélyem a fal – és sziklamászás lett. Középiskolás éveim alatt kezdtem el aerobikozni. Ez a sport azóta is meghatározó az életemben. 2010 óta tartok aerobik órákat. 2012-ben végeztem fitness akadémián aerobik edző szakon. Évekig jártam jógázni, ebből sok elemet beépítettem a nyújtásaim közé. Rendkívül tudatosan élek, nemcsak sport, de táplálkozás és az élet egyéb területein is. Rengeteget kaptam ettől az életmódtól és ezt szeretném átadni mind az óráimon, mind a hétköznapokban bárkinek, aki fogékony rá.

Az órákon a hangulatért én felelek, neked csak a kitartásodat kell magaddal hoznod!

Személyi edzésre előzetes bejelentkezés szükséges. + 36 20 313 4809

  • Tartott órák:

Kép a(z) Vörös Tímea óraadóról

Vörös Tímea


Kardió-core

Intervall típusú óra rengeteg core-stabilizáló gyakorlattal.

Kép a(z) Wellai Yvette óraadóról

Wellai Yvette


A tánc már óvodás korom óta életem egyik meghatározója, az évek során lételememmé vált. A jazz-balettet felváltotta a társastánc, majd versenytánc, később a hip-hop, jazz és egyéb divattáncok, mely vonalon sokat köszönhetek Dr Kelemen Katalinnak.
A mozgás és a zene hobbiból vált észrevétlenül szenvedéllyé, s hivatássá egyszerre. Egyik felkérés követte a másikat: televíziós showműsorok, színházi darabok, divatbemutatók, nemzetközi turnék táncosa lehettem. Oktatással, koreografálással 2009-től foglalkozom különböző stílusokban. Ráléptem egy olyan varázslatokkal teli útra, amin ötvözöm a mozgás és a nőiesség fejlesztését. Tarts velem Te is!

Kép a(z) Zseli Dávid  óraadóról

Zseli Dávid


Zseli Dávid
Taktikai önvédelmi specialista
“A döntéseket te hozod, a mi dolgunk, hogy több opció közül választhass”

Az óra AYCM kártyával is látogatható.

Elérhetőség: Zseli Dávid +36307606453

www.taktikaionvedelem.hu