Óraadók


Kép a(z) Benkő Árpád óraadóról

Benkő Árpád


Zseli Dávid
Taktikai önvédelmi specialista
“A döntéseket te hozod, a mi dolgunk, hogy több opció közül választhass”

Az óra AYCM kártyával is látogatható.

Elérhetőség: +36 70 246 1317

www.taktikaionvedelem.hu

Kép a(z) Binger Attila  óraadóról

Binger Attila


A sport, mozgás, testnevelés és a testkultúra az életem szerves része amióta az eszemet tudom, ez a szenvedély, ami a napjaimat mozgatja az éltetőerőm.
Az edzéseimen is ez a szenvedély a jellemző, ami benned van azt kihozom, kihajtom, kipréselem, nem ismerek könyörületet, ha arra vágysz, hogy könnyen elérd a céljaidat akkor az nem a MI közös utunk. Izzadni és könnyezni fogsz, ha kitartó vagy szárnyalni.
Az akaraterő, szorgalom és alázat mindig eredményre vezet, nálam sincs ez másképp.
Mosolyogva kezdődik az edzés, mosolyogva fogsz távozni, de a kettő között a könnyeiddel fogsz küszködni, hiszek a fokozatosságban. Az edzéseimen mindet ki kell adjál magadból. A tested sokkal többet bír ki, mint amit az eszed hazudik neked.
Frissebb, erősebb, kitartóbb leszel az állóképességedről nem is beszélve. A tükröt és a mérleget felejtsd el, ne nézegesd magad folyamatosan mert az csak megállít az utadon. Egy idő után a kellemes külső mellékhatása lesz az edzéseknek. ( ha össze-vissza eszel, szintén ne csodálkozz a lassú fejlődésen)
Ja és fejezd be a nyafogást!
Csináld, csináld, csináld!
Hobbim: crossfitt versenyek, terepfutás, maraton, ultrafutás, akadályfutó versenyek, brutálfutás, triatlon, Balaton átúszás, ökölvívás.

Mottóm: a semmiből SEMMI sem lesz. Kelj fel az ágyból és kezdj el mozogni és fedezd fel a körülötted lévő világot!

Csütörtökönként találkozunk!

Kép a(z) Brunner Gábor & Véber Anna óraadóról

Brunner Gábor & Véber Anna


A Bachata Club Hungary (BCH) tánciskola vezető tanárpáros Brunner Gábor és Véber Anna majdnem 10 éve aktív résztvevője a hazai és nemzetközi latin táncos életnek. Kezdetben kubai és vonalas salsával foglalkoztak, majd a dominikai eredetű bachata-ban értek el olyan kimagasló eredményeket, melyek a világ élvonalába emelték a párost. Eredményeiknek köszönhetően számtalan felkérést kapnak, hogy a világ legnagyobb fesztiváljain tartsanak oktatásokat a nagyszámú érdeklődő közönségnek.

Iskola bemutatása: A Bachata Club Hungary (BCH) tánciskola 2016-ban Brunner Gábor és Véber Anna irányítása alatt kezdte meg önálló működését. Oktatott táncok: kubai salsa, vonalas salsa, sensual bachata, dominikai bachata. Az iskola a tanrend szerinti órák mellett számos gyakorló esttel, bulival és fesztivállal biztosít fejlődési és igényes szórakozási lehetőséget a táncosokank, vagy akár Island Touch csapatával profi koreográfiák megtanulására és fellépésekre is lehetőség nyílik.

Kép a(z) Csukor Tímea óraadóról

Csukor Tímea


Végzettségek

2016
bodyART Best Age, bodyART Energy
Shiatsu alaptanfolyam
2015
bodyART Pure, bodyART Flow2
BAX
deepWORK
Facilitator of THEGROOVE
2014
bodyART Strech, bodyART Flow
2013
bodyART Contact, bodyART Dynamic
2012
bodyART Basic
2009
Színpadi táncos - OKJ
2006
Üzleti kommunikátor - BKF

Gyermekkorom óta a sport és a mozgás szerves része az életemnek.
Számos mozgásformával, csapat és egyéni sporttal kerültem kapcsolatba.
Kiemelném a kajakozást, amelyet versenyszerűen gyakoroltam. (1993-2001)
Később hobbiként kezdtem el táncolni, amelyből hamarosan hivatás lett. (2003-2010)
Amikor kipróbáltam a bodyART-ot, éreztem, hogy ez az a mozgásforma, amiben számomra ötvöződik a kemény edzés, illetve a táncolás-, a mozdulatok szépségére való törekvés okozta öröm.
Ez a kettősség teszi a bodyART-ot megunhatatlanná nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül, mindenki számára.
Hiszem, hogy a test és a szellem harmóniájára kell, hogy törekedjünk, amihez elengedhetetlen a mozgás, s eszköze a bodyART, melyet szeretnék minél több emberrel megszerettetni.

Kép a(z) Dr. Cséfalvay Edit óraadóról

Dr. Cséfalvay Edit


MAFC Aerobik

2011. óta a Műegyetemi Atlétikai és Futball Club Szabadidő szakosztályának Aerobik tanfolyamvezetője vagyok. Aerobik sportoktatói oklevelet a Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Karon (TF) szereztem 2011-ben, azóta tartok órákat a BME-n.

Az órák nehézsége a résztvevők állapotától függően változik, de minden alkalommal garantált az izomláz.
Az órákat a klasszikus aerobik órára építem, vagyis az első fél órában fejlesztjük a koordinációs képességet, a ritmusérzéket és az állóképességet! A klasszikus aerobik mellett változatos gyakorlatokkal az alakunkat is formáljuk. Az órák keretében ízelítőt kaphattok a koreográfiás aerobik, erősítő, alakformáló, boksz, zsírégető, labdás és súlyzós edzésekből, egy alkalommal felelevenítjük az általános iskolai tesióra elemeit, továbbá gerinctorna gyakorlatokat is végzünk, mindezt féléves bontásban. Szerdánként step aerobikkal várlak benneteket. Az óra elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, valamint a jó hangulat! Gyere, próbáld ki te is, meglátod, élvezni fogod!

Kedves mozogni vágyó Hölgyek/Asszonyok!
A MAFC aerobik tanfolyam keretében életkortól függetlenül várom szeretettel azokat, akik szeretik a változatosságot!

Az órák elérhetősége:
Hétfőn 17:00-18:00 között, emeleti “Dühöngő” terem
Szerda 16:00-17:00 között, alagsori kisterem

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

  • Tartott órák:

Kép a(z) Dános Tímea óraadóról

Dános Tímea


Már gyermekkoromban belevetettem magam a tánc és a sport világába. 4 éves koromtól úsztam és táncoltam. Hamar körvonalazódott, hogy igazán a táncparketten érzem otthon magam. Tíz évig néptáncoltam, majd innen éles váltásként ugrottam bele a Fashion Dance világába (szerelem volt első látásra). Ebben a kategóriában a későbbiekben rengeteg magyar bajnokságon is részt vettem, amelyeket végül 2011-ben egy világbajnoki 3. helyezéssel koronáztam meg. Számomra a tánc nem csupán testmozgás, hanem életérzés és öröm. Ezt szeretném tanítványaimnak is átadni.

Dános Tímea kezdő salsa és haladó salsa óráival kapcsolatban az alábbi e-mail címen tudtok érdeklődni: info@firedancesalsa.hu

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel.

Az órára az oktatónál váltható belépőjegy.

Kép a(z) Fintor Gábor  óraadóról

Fintor Gábor


Sokévnyi sport nélküli időszak után 2010-ben elvitt egy ismerősöm egy indoor cycling órára... Azóta nincs megállás. Megfogott a zene, a hangulat, a határfeszegetés, a kikapcsolódás és minden, ami ezzel együtt jár. Eldöntöttem, hogy ezt az érzést én is szeretném továbbadni, így a tekerés mellett funkcionális csoportos órákat tartok több budapesti teremben. Igyekszem kihozni a hozzám betérő emberekből azt az érzést, hogy élvezzék a mozgást, arra koncentráljanak, hogy mit profitálnak ebből testileg és persze mentálisan. Ezzel együtt fontos számomra, hogy preventívek legyenek az órák és folyamatosan képezzem magam a témában.

Óratípusaim:
- spinning
- funkcionális köredzés
- cross training
- trx
- erősítő jellegű aerobik órák

Kép a(z) Hellner Szelina óraadóról

Hellner Szelina


Hellner Szelina

  • Tartott órák:

Kép a(z) Hercz Paula óraadóról

Hercz Paula


Ismerkedj meg új Spinning oktatónkkal, Hercz Paulával.

Gerontologus MA, Fitnesz Testepítés edző, TRX Trainer, Spinning, Indoor Cycling, Proycling Instruktor, Funkcionális Tréner, Kézilabda edző

Specifikus felkészítés: futás,Spartan Race, kerékpár irányban. Szívesen segítek amatőr kézilabdásoknak. E mellett a saját testsúlyos gyakorlatok és a TRX híve vagyok.

Élsport! Ez töltötte ki életem nagy részét. Rengeteg dolgot köszönhetek neki, ami a mai napig hatással van az életemre. Többszörös Finn bajnok és kupagyőztes vagyok, e mellett Itthon és Norvégiában is az élvonalban kézilabdáztam.
Jelenleg a TRX-el Indoor Cyclinggal/ Spinningel foglalkozom a legtöbbet, amire szívesen invitálok meg bárkit, aki egy kis affinitást is érez magában e sport iránt.

Hobbi szinten terepfutok, hegyikerékpározom és ismerkedek a duathlon rejtelmeivel.

Hiszek a sport erejében és abban, hogy ez gyökeresen attudja alakítani egy ember életét!

Paula az alábbi időpontokban vár spinning óráin:

Szerda 17.00-18.00

Szombat 15.00-16.00

Vasárnap 16.00-17.00 és 17.00-18.00

Kép a(z) Janda Tamara óraadóról

Janda Tamara


Sziasztok!

A WALKenergie és én. Ez egy LOVE story.

Genetikailag kódolva van a sport, a mozgás a véremben. Testnevelő tanár lányaként szinte minden sportágat kipróbáltam, magától értetődő volt, hogy nekem mozognom KELL. Jó értelemben. Komolyabb szinten egyesületeknél kajakoztam, röplabdáztam, aerobikoztam.

Jó pár évvel ezelőtt találtam rá a WALKenergie-re, ami nemrég indult el akkoriban Székesfehérváron a Spin-Box Fitnessben. Előtte nem találkoztam ilyenfajta csoportos órával. Nagyon jók voltak a zenék, amik teljesen új dimenzóra emelték számomra a csoportos óra fogalmát. Magával ragadott a hangulat, teljesen ki tudtam kapcsolni.
A legelső órán már bekattant, hogy minél helyesebben kivitelezve, minél többet tudjak megcsinálni belőle. Éreztem, hogy az erőm véges, de mindent bele akartam adni. Rendszeresen jártam az órákra. Egyre nehezítettem a feladatokat, egyre kijjebb tolva a határaimat, hajszoltam a WALKenergie érzést. Nagyon tetszett, hogy szinte a végtelenségig lehet kombinálni a gyakorlatokat, fokozatosan újakat tanulhattam meg, nem tudtam megunni. Fizikai és lelki erőt adott, javult az erőnlétem, az állóképességem, szépen formált, az élet más területein inspirált.
Jártam a rendezvényekre, ahol láttam ahogy egyre több embert magába kerít ez az érzés....a WALKenergie érzés. Tényleg nem lehet máshogy megfogalmazni.

Immár három éve edzőként van szerencsém Veled is megismertetni ezt a mozgásformát, fitness rendezvények rendszeres prezentereként. Gyere el az órámra, ahol Te is megtapasztalhatod a WALKenergie életérzést!! Enjoy!!

Kép a(z) Katus Attila  óraadóról

Katus Attila


Best Body Edzések Katus Attilával minden kedden a Sportközpontban.

Kedden 18:00-19:00-ig

A Best Body több évtizedes tapasztalatom alapján összeállított mozgásprogram. A Best Body rendkívül hatékony és intenzív, elsősorban erősítő hatású alakformáló torna. A gyakorlatok döntően a különböző guggolások változatos és kreatív módon történő összefűzésével épülnek fel. A megfelelő technikával végzett guggolások rendkívül hatékonyan formálják a comb-, far-, has- és hátizmainkat, sőt a testtartásunkat is javítják. A guggolás kombinációk, mint az első számú erősítő gyakorlatok, azáltal, hogy megedzik lényegében az összes főbb izomcsoportunkat, nem csak az izom-, ízületi rendszerünkre, de a szív-, keringési-, légzési rendszerünkre is kiváló hatással bírnak. Általuk sok kalóriát égetünk el, így a zsírszázalékunk csökkentésében is nagy szerepet játszanak. Talajon végzett erősítő gyakorlatokkal egészítjük ki az állásban végzett mozgásprogramot. Az óra elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, levezetés, valamint a humor, jó hangulat, a dinamikus dallamos zene és a garantált izomláz.

Kép a(z) Koronczai Zsófi óraadóról

Koronczai Zsófi


Koronczai Zsófi vagyok, Zumba oktató. 2014 óta tartok órákat. A Zumba számomra a sport, a latin ritmusok, a jó hangulat, a tánc tökéletes fúziója, ami energiával tölt fel. Ezt az energiát igyekszem közvetíteni és átadni az órákon. A célom az, hogy mindenki jól érezze magát, és nagy mosollyal, elégedetten távozzon az óra végén.
Ha te is szereted a latin ritmusokat, a mozgást tarts velem egy vidám, jó hangulatú Zumba órára!

Kép a(z) Laukó Nóra óraadóról

Laukó Nóra


Laukó Nóra vagyok. Hat éve tevékenykedek edzőként csoportos és személyi edzés formájában. Itt a BME-n az úgynevezett funkcionális edzéstípust képviselem. Ami azt illeti mindig is az alapvető mozgásokon alapuló testedzéseket helyeztem előtérbe. A kiscsoportos személyi edzéseken és a csoportos órámon is a természetes mozgásokra építve, különböző eszközök használatával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetek a mozgásminőség javítására, melyhez az FMS(Funkcionális Mozgás Mintaszűrés) rendszert használom. Ezzel egész képet kapok az edzetteim mozgásminőségéről,ízületeik állapotáról.
Rehabilitációs edzőként műtéti beavatkozások utáni felépülésben és erősödésben tudok segíteni speciális programok segítségével.
Ezekkel a remek alternatívákkal segíthetek neked, hogy megfelelően motivált maradj céljaid elérésében. Legyen az egy optimális külső elérése, legyen szó sportolóról, aki erőt, állóképességet vagy más motorikus készségeket szeretne fejleszteni. Nézz ki jól kívül és érezd magad jól belül.

Végzettségek:
-Gyógymasszőr
-Aerobic edző
-Személyi edző
-Sportrehabilitációs tréner
-FMS Level1
-TRX instruktor

Kép a(z) Liska János  óraadóról

Liska János


Liska János (Jan)

Amióta az eszemet tudom mindíg a testem aktív használata jelentette számomra a legnagyobb örömöt, és igyekeztem minden szabadidőmet a különféle sportok elsajátítására fordítani. Számtalan mozgásforma kipróbálása után harminc évesen kezdtem el foglalkozni a jóga rendszerével, amely a kivételesen átgondolt gyakorlatok és az összehangolt légzés-technikák által rövid idő alatt egészen mély hatással volt testi és lelki fejlődésemre egyaránt. Első éveimet a Rishikesben nevelkedő, lenyűgöző gyakorlati és elméleti tudással rendelkező Mukesh Kothari szárnyai alatt töltöttem, de volt lehetőségem Indiában is tanulmányozni a keleti filozófia és a meditáció gazdag világát, ahogy számos workshopon is bővítettem tudásomat a jóga szerteágazó stílusairól. Az emberi test és a létezés e művészetének valódi mélységeibe belepillantva határozott meggyőződésemmé vált, hogy nyugati világunk hétköznapjaiban – még ha nem is vagyunk ennek mindíg tudatában – mindannyian szomjazzuk a keleti bölcsek évezredek során felhalmozott tudását: testi, lelki és szellemi síkon egyaránt.

Kép a(z) Lu Guangy óraadóról

Lu Guangy


Dr. Lu Guangyi (http://belsokungfu.hu/)
Több, mint 30 éve gyakorlom a belső harcművészeteket (Yang stílusú Taiji, Xingyi, Bagua), melyeket szerencsémre beavatott tanítványként tanulhattam Lei Mao Fa Bagua Nagymester és Huang Ren Jun Nagymester vezetésével. Huang Ren Jun Nagymester a híres Sun Lu Tang Nagymester harmadik generációs beavatott tanítványa, így a még a – Kínában is ritkaságnak számító - eredeti, tradícionális vonalat képviseli a belső stílusú harcművészetekben. Én is ezt a vonalat igyekszem tovább vinni, és a belső stílusokat eredeti formájukban továbbadni, azok egészségmegőrző és harcművészeti értékével együtt. A Taiji-t ma már elsősorban egészségmegőrző céllal gyakorolják, tulajdonképpen aktív Qigong-nak (chikung) is tekinthető, ugyanakkor a harci alkalmazások is felfedezhetők benne. A Xingyi a leginkább alkalmazás-centrikus belső stílus, a Bagua valahol a kettő között helyezkedik el a harci alkalmazás elsajátításának nehézségét tekintve. A belső stílusokra mind jellemző az egészségmegőrzésre fektetett nagy hangsúly, valamint - a fizikai erővel szemben - elsősorban a belső erő használata, az éberség és az ellenfél viselkedése szerinti gyors „változékonyság”. Gyakorlásuk nagyfokú tudatosságot igényel és az egész test összhangját, mely elvezet a szív, a szándék, a qi és az erő egységéhez. Mivel a figyelem mindig a gyakorláson kell legyen, kiváló agytorna és stresszoldó módszer is egyben! Bővebb információt itt találsz: http://belsokungfu.hu/
A harcművészetek mellett hagyományos kínai orvoslást (akupunktúra és masszázs) tanultam, mely hivatást már több mint 20 éve űzöm. 2008 óta Magyarországon dolgozom hagyományos kínai orvosként.

Kép a(z) Nádor Niki  óraadóról

Nádor Niki


Nádor Niki edzőnk február 6-tól visszatér! :)

Egyenlőre hétfőn 17.00-18.00 óráig TRX, valamint szombaton 17.00-18.00 óráig Hot Iron óra keretein belül mozoghattok Nikivel.

Nádor Nikolett vagyok, HOT IRON oktató és TRX edző, emelett dietetikus hallgató a Semmelweis egyetemen.
A Fitness Akadémián végeztem, mint aerobik oktató, de mindig is tudtam, hogy a végcél a funkcionális órák lesznek.
Számomra fontos, hogy a vendégek megkapják a számukra megfelelő és hatékony terhelést, mindenkinek az edzettségi szintjének megfelelő súlyokkal, gyakorlatokkal, így a hatás sem marad el! Mindezt jó hangulat és társaság mellett. :-)
Próbáld ki Te is, és légy a csapat része!

Kép a(z) Nádor Noémi óraadóról

Nádor Noémi


Nádor Noémi vagyok, TRX és Hot Iron oktató.
Mosolygós, kedves személyiségnek tartom magam, de az óráimon szeretem meghajtani a vendégeimet, kihozni belőlük a maximumot . :) Szeretem a változatosságot,a pörgős,"határt feszegető",kihívást jelentő dolgokat, ezt az edzéseimen is tapasztalhatjátok.
Az óráimon a kezdőkre és a haladókra is külön figyelmet fordítok!
Várok mindenkit szeretettel, aki erősödni, izmosodni, formálódni, állóképességet növelni szeretne.

Kép a(z) Oravecz Ivett óraadóról

Oravecz Ivett


Oravecz Ivi

Ha szeretnél egy vidám és jó hangulatú zumba órán részt venni. Tarts velem.

Kép a(z) Povázsai László  óraadóról

Povázsai László


Gyerekkoromban több sportot is kipróbáltam (judo, lövészet, úszás), de felnőtt fejjel kezdtem el komolyan foglalkozni a gondolattal, hogy megváltoztassam az életemet, amihez jelentősen járult hozzá egy súlyos autóbaleset 2003-ban. Egy évre rá kezdtem el aikidóval foglalkozni, ami teljesen megváltoztatta az életemet. A rendszeres gyakorlás számos nehézségen át volt a támaszom és további motivációt adott a gyökeres változáshoz, aminek meg is lett az eredménye: sikeresen változtattam az életmódomon és 105kg-ról 82kg-ra fogytam le, de ekkor már más mozgásformákat is űztem (kerékpározás, futás, jóga) Nagyjából ekkor határoztam el, hogy aikidót szeretnék tanítani.

Az aikidó stílusok közül a Nishio Aikido vonalat űzöm, amelyre jellemző, hogy a fegyveres képzés a gyakorlás szerves részét képezi és az összes technika végrehajtását megtanuljuk mind bottal, mind karddal, ami nagyban fokozza a koncentrációt, koordinációt, a megfelelő testtartás kialakítását és a hatékonyságot. Az aikidó mellett foglalkoztatnak más harcművészetek, amelyek közül jelenleg a karatét gyakorlom aktívan, úgy gondolom, hogy a budo mélyebb megértéséhez nélkülözhetetlen más irányzatok megismerése is. Aktívan blogolok és van egy harcművészettel foglalkozó Youtube csatornám, a True Style Magazine, amit barátaimmal készítek önszorgalomból.

Fontos számomra az önismeret, az őszinteség, a tiszta emberi kapcsolatok és a harmonikus életvitel és szeretnék neked is segíteni abban, hogy megtaláld ezeket az értékeket a saját életedben.

Bemutatkozó filmemet itt nézheted meg.

Sok szeretettel várok mindenkit reggeli edzéseimre!

Honlapom:

http://reggeliaikido.hu

Fokozataim:

2. dan Ré Zen Do
2. dan Aikikai

Végzettségeim:

Testépítés-fitnesz sportedző (2014 Fitness Company)
Életmód tanácsadó wellness trainer (2014 Fitness Company)

Szakmai tapasztalatom:

2012-óta tartok heti rendszerességgel aikidó edzéseket.

Telefon: +3630 285 4283

Kép a(z) Pálmafy Marianna óraadóról

Pálmafy Marianna


Pálmafy Mariannna

Kép a(z) Rajnai Kinga  óraadóról

Rajnai Kinga


Szia, Rajnai Kinga vagyok, a sport szerelmese. Már kiskorom óta folyamatos mozgásban vagyok, így számomra nem volt kérdés, hogy mi lesz a hivatásom. A hobbim és a szakmám összekapcsolásával az a célom, hogy megmutassam a sport adta örömöt és energiát, s ezáltal segítsek céljaid elérésében. Szeretnélek rávezetni és végigkísérni azon az úton, amely kihozza belőled a maximumot, s erővel, magabiztossággal tölt fel.

Kép a(z) Rubesch Linda óraadóról

Rubesch Linda


A sport egész életemben fontos szerepet játszott, szinte minden mozgásformát kipróbáltam. A jógával 2009-ben ismerkedtem meg egy balesetnek köszönhetően. Ekkor még csak rehabilitációnak gondoltam, de hamar beleszerettem, és komolyabbá vált a kapcsolatunk. Oktatóként is főleg a dinamikusabb irányzatokhoz vonzódom,ahol az izmok fejlesztése is szerepet kap.

2014-ben találkoztam először a SUP yogával (stand up and paddle), és nagyon boldog voltam, hogy két remek dolgot ötvöztek egy sportban. 2015 januárjában elvégeztem egy SUP yoga oktató kurzust Californiában, és május óta oktatom itthon ezt az új stílust. Az időjárási körülmények azonban nem teszik lehetővé, hogy 12 hónapon át vízen legyünk, azonban az emocean board segítségével egész évben élvezhetjük ezt a különleges mozgásformát.

Az óráimon fontosnak tartom, hogy mindenki egyaránt elérje a célját, tudjon fejlődni és közben élvezze is, amit csinál.

Kép a(z) Rékai Gábor óraadóról

Rékai Gábor


Rékai Gábor

Kép a(z) Susie óraadóról

Susie


Susie

Kép a(z) Szádvári Orsi óraadóról

Szádvári Orsi


Szádvári Orsolya vagyok, kangoo oktató.

Sportpályafutásomat 5 évesen kezdtem, hobbi szerűen úsztam és táncoltam.
Később beleszerettem a fitness világába és 14 éves koromtól versenyszerűen űztem azt. Egyaránt részt vettem magyar bajnokságokon, illetve világversenyeken is.
Érettségi után az Eszterházy Főiskolán folytattam tanulmányaimat testnevelő-edző szakon, eközben elvégeztem a kangoo oktatói, illetve a csoportos fitness instruktori képzést.
2014 nyara óta dolgozom ebben a szakmában és tartok kangoo órákat, ami azóta a szenvedélyemmé vált. Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim is és, hogy minden órán mosolyt csalhatok a vendégeim arcára.
Fontosnak tartom, hogy jó hangulat legyen az edzéseken és a vendégek élvezettel járjanak kangoozni, amellett, hogy jó alaposan elfáradnak a végére.

Miért pont a kangoo?
-25%-kal több kalóriát égetünk el egy kangoo órán, mint más aerobik órán
-80%-kal csökkenti a cipő a becsapódást a talajra, így kíméli edzés során az izületeket
-erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt, valamint javítja a keringést
-hatékonyan növeli az állóképességet
-növeli a koordinációt, az egyensúlyérzéket, motivál és egyben segít leküzdeni a stresszt

Ha már próbáltad azért, ha még nem, akkor pedig azért gyere el és ugráljunk együtt!


Kép a(z) Tocha óraadóról

Tocha


Professor Tocha

Az edzéseket brazil edző, Professor Tocha tartja. Professor Tocha 1980. április 17-én született Fortaleza városában, Brazíliában. Professor Tocha 14 éves korában kezdett el capoeirázni, 1998 óta tanít, 2006-ban szerzett professzori fokozatot, 2008 óta él Magyarországon. Tanára máig Mestre Ratto, aki gyakran jön hozzánk, Magyarországra is. Szerencsések vagyunk, mivel Magyarországon él és tart edzést a CECAB európai technikai igazgatója, Formado Marcelo is, aki rendszeresen részt vesz az edzéseinken és persze ott van a csoport közös rendezvényein is.

Kép a(z) Tóbiás Annamária óraadóról

Tóbiás Annamária


Tóbiás Annamária

Jumping fitness azoknak való:
• akik szeretnek felszabadultan mozogni
• kicsit gyerekek akarnak maradni
• erősíteni szeretnék izmaikat
• hatékonyan akarnak fogyni
• kímélni akarják ízületeiket


Mindezek mellet a jumping segít:
Szövet oxigénellátásokat növelni
Emésztést javít
Koleszterint és triglicerideket csökkenti
Növeli a tüdő légzőkapacitását
Fáradtságot és menstruációs problémákat enyhíti
Serkenti az anyagcserét miközben csökkenti a túlsúlyt

Minden jumpingon végzett gyakorlat javítja az anyagcserénket és segít a teljes felfrissülésben. A jumping aerobic gyakorlatokat egy arra való megfelelő eszközzel, úgy nevezett trambulinnal végezzük, mely átmozgatja az egész testünket kímélve ízületeinket.

Kép a(z) Tóth Bence óraadóról

Tóth Bence


Tóth Bence Brazil Jiu Jitsu oktató

Elérhetőség: toth.b90@gmail.com

Kép a(z) Tóth Ervin  óraadóról

Tóth Ervin


Tóth Ervin

elérhetőség: ervinator.toth@gmail.com

Kép a(z) Vass Zoltán óraadóról

Vass Zoltán


Vass Zoltán

Vezető edző (BME MAFC Aikido Klub)
Dorogon született, Tatabányán kezdett el foglalkozni az aikidóval, Elsner László Sensei technikai útmutatása alatt. Aikidóból 5. dan, shotokan karatéból 2. dan fokozata van, emellett a BME Testnevelési Tanszékén és a Testnevelési Egyetemen dolgozik.
Évek hosszú sora óta tart a Műszaki Egyetemen edzéseket, ezalatt több száz embert oktatott. Tanítványai közül több mint tucatnyian dan fokozatot szereztek. Az aikido és a karate mélyebb tanulmányozása mellett több harcművészetben is kipróbálta magát. Ezt a széles körű tapasztalatot felhasználva a technikák lényegét több aspektusból képes megvilágítani. Testnevelő lévén nagy hangsúlyt fektet a mozgások könnyed, de hatékony, és biztonságos elsajátítására. Edzésmunkája mellett sokat tesz a Műszaki Egyetemen zajló harcművészeti oktatás fejlesztéséért és népszerűsítéséért is.


http://www.bme-mafc-aikido.hu/
Kapcsolat: +36 70 520 5397

Kép a(z) Vejtey Zsombor óraadóról

Vejtey ZsomborGyerekkorom óta átszövi napjaimat a sport. Versenyszerűen atletizáltam majd a sok túra és extrém hegymászás bevezetett a sziklamászás világába. Ahhoz hogy erősödjek, elkezdtem felépíteni egy saját edzés módszert, melynek alapja az emberi test súlya. Tanulmányaimon kívül, az edzéseim során számos sportág tapasztalatait használom fel, köztük szertorna, street workout, hosszútáv futás, konditermi súlyos edzés.
Vendégeimnek segítek helyet találni a rendszeresen sportolók világában.

Kép a(z) Vinczy Zsuzsa óraadóról

Vinczy Zsuzsa


Személyi és fitness edző, Sparrowbag instruktor és aqua fitness tréner vagyok, munkámmal a harmonikus életvitel kialakításához szeretnék hozzájárulni.
Erősödés, fogyás, hajlékonyság, nagyobb állóképesség, jó kondíció, fittség megtartása – bármi legyen is a cél, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel tudok segíteni azok elérésben. Kortól és fizikai adottságtól függetlenül várok mindenkit, akinek fontos a következetes és jól motivált edzés, mely során gépekkel, funkcionális eszközökkel és saját testsúllyal is dolgozunk.
Bejelentkezés:

06-20-980-4559

zsuzsivi@gmail.com

www.suzyfitness.hu

Kép a(z) Vörös Tímea óraadóról

Vörös Tímea


Számomra nagyon fontos a sport, az egészséges, harmonikus életmód. Azt vallom, ha testemnek jó gazdája vagyok, õ is jó társam lesz. Egész eddigi életemet végigkísérte a sport. 5 évesen kezdtem el úszni, később teniszezni, majd ezeket felváltotta az atlétika, amely hosszú éveken át volt az életem része versenyszinten. az egyetemi éveim alatt egyik fő szenvedélyem a fal – és sziklamászás lett. Középiskolás éveim alatt kezdtem el aerobikozni. Ez a sport azóta is meghatározó az életemben. 2010 óta tartok aerobik órákat. 2012-ben végeztem fitness akadémián aerobik edző szakon. Évekig jártam jógázni, ebből sok elemet beépítettem a nyújtásaim közé. Rendkívül tudatosan élek, nemcsak sport, de táplálkozás és az élet egyéb területein is. Rengeteget kaptam ettől az életmódtól és ezt szeretném átadni mind az óráimon, mind a hétköznapokban bárkinek, aki fogékony rá.

Az órákon a hangulatért én felelek, neked csak a kitartásodat kell magaddal hoznod!

Kép a(z) Wellai Yvette óraadóról

Wellai Yvette


A tánc már óvodás korom óta életem egyik meghatározója, az évek során lételememmé vált. A jazz-balettet felváltotta a társastánc, majd versenytánc, később a hip-hop, jazz és egyéb divattáncok, mely vonalon sokat köszönhetek Dr Kelemen Katalinnak.
A mozgás és a zene hobbiból vált észrevétlenül szenvedéllyé, s hivatássá egyszerre. Egyik felkérés követte a másikat: televíziós showműsorok, színházi darabok, divatbemutatók, nemzetközi turnék táncosa lehettem. Oktatással, koreografálással 2009-től foglalkozom különböző stílusokban. Ráléptem egy olyan varázslatokkal teli útra, amin ötvözöm a mozgás és a nőiesség fejlesztését. Tarts velem Te is!

Kép a(z) Zsebe László óraadóról

Zsebe László


Zsebe László vagyok Akrobatikus Pompon edző.
2008-ban saját verseny karrierem befejeztével és a Semmelweis Egyetem TFTI-n elvégzett képzését követően, kezdtem sport edzőként oktatni akrobatikus rock and roll-t gyerekeknek és felnőtteknek.
2011-ben váltam az Akrobatikus Pompon sportág vezetőjévé és oktatójává.
2016-ban felnőtt korosztályú edzéseim fejlesztése érdekében elvégeztem a HOT IRON képzést.
Óráimon a látványos emelések, dobások, tánckoreográfiák mellett, fontos szerepet kap az erőnlét és állóképesség fejlesztés is. Célom, hogy az órákon megtalálják helyüket a látványos zenés sportolást kedvelők és azok is, akik a BME Akrobatikus Pompon csapatába szeretnének tartozni.