Óraadók


Kép a(z) Csere István László óraadóról

Csere István László


Hamarosan

Kép a(z) Dobos Ádám óraadóról

Dobos Ádám


Dobos Ádám vagyok. 8 éves korom óta űzöm ezt a sportágat és 2014 óta vagyok edző. Versenyzők mellett hobbiból ökölvívást űző sportolókkal is foglalkozom. Célom, hogy a sportolóknak átadjam tudásom legjavát és segítsem őket céljaik elérésében.

Elérhetőségem: 36-30/514-3154

Kép a(z) Dr. Cséfalvay Edit óraadóról

Dr. Cséfalvay Edit


MAFC Aerobik

2011. óta a Műegyetemi Atlétikai és Futball Club Szabadidő szakosztályának Aerobik tanfolyamvezetője vagyok. Aerobik sportoktatói oklevelet a Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Karon (TF) szereztem 2011-ben, azóta tartok órákat a BME-n.

Az órák nehézsége a résztvevők állapotától függően változik, de minden alkalommal garantált az izomláz.
Az órákat a klasszikus aerobik órára építem, vagyis az első fél órában fejlesztjük a koordinációs képességet, a ritmusérzéket és az állóképességet! A klasszikus aerobik mellett változatos gyakorlatokkal az alakunkat is formáljuk. Az órák keretében ízelítőt kaphattok a koreográfiás aerobik, erősítő, alakformáló, boksz, zsírégető, labdás és súlyzós edzésekből, egy alkalommal felelevenítjük az általános iskolai tesióra elemeit, továbbá gerinctorna gyakorlatokat is végzünk, mindezt féléves bontásban. Szerdánként step aerobikkal várlak benneteket. Az óra elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, valamint a jó hangulat! Gyere, próbáld ki te is, meglátod, élvezni fogod!

Kedves mozogni vágyó Hölgyek/Asszonyok!
A MAFC aerobik tanfolyam keretében életkortól függetlenül várom szeretettel azokat, akik szeretik a változatosságot!

Az órák elérhetősége:
Hétfőn 17:00-18:00 között, emeleti “Dühöngő” terem
Szerda 16:00-17:00 között, alagsori kisterem

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Kép a(z) Hegedűs Loretta óraadóról

Hegedűs Loretta


Hegedüs Loretta

A sport kiskorom óta az életem szerves részét képezi. Számos sportágat kipróbáltam, de egy sem tudott úgy magával ragadni, mint az aerobik. Így jött az ötlet 2018-ban, hogy elvégzem az aerobik sportoktató képzést, hogy lehetőségem legyen másoknak is átadni a mozgásforma iránti rajongásomat. Napközben jogászként, munkaidő lejártát követően pedig edzőként tevékenykedem, ami tökéletes testi-lelki egyensúlyt biztosít számomra. Mivel az emberek többsége ülő munkát végez, így az egészség megőrzése szempontjából kiemelten fontosnak tartom a rendszeres testmozgást. A sport kitartásra, fegyelemre, alázatra tanít, mindemellett pedig az egyik leghatékonyabb öröm és energiaforrás, vagy ahogy egy oktatóm mondta a sport a legjobb orvosság.

Aerobik óráim célja az erő- és állóképesség fejlesztése mellett, hogy mosolyt csaljak az arcodra, lendületet és fittséget vigyek a mindennapjaidba. Mindemelett szeretném elérni, hogy abban a hatvan percben megfeledkezz minden problémádról, kilépj az időtudatodból és teljes egészében átéld a mozgás örömét.

Szakmai végzettségeim:
2018. május: Fitness Company Aerobik sportoktató
2018. december: Fitness Company Pilates oktató

Kép a(z) Hellner Szelina óraadóról

Hellner Szelina


Hellner Szelina

Kép a(z) Horváth Ági óraadóról

Horváth Ági


Küzdősportban haszált technika alkalmazása, aerob jellegegűen. Kiválóan alkalmas edzésforma azoknak, akik izmosodni és fogyni szeretnének.

Kép a(z) Jakabfi Adrienn óraadóról

Jakabfi Adrienn


• Alakformáló

• Kangoo

• JumpingFit

Végzettségek:

• Budapesti Gazdasági Egyetem – Nemzetközi Gazdálkodás szak (2018)

• IWI Sport Akadémia – Csoportos Fitness instruktor (2015)

• IWI Sport Akadémia – Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés (2016)

• Fanatic Jump instruktor (2016)

• IWI Sport Akadémia – Személyi edző (2018)

• Kangoo Jumps Basic Instructor (2018)

Magamról:

A sport, a mozgás, az egészséges életmód életem szerves része. Korábban az úszás és a tenisz töltötte ki mindennapjaim nagy részét. Jelenleg fitness edzőként az edzőterem világa felé kacsintgatok. Felsőfokú tanulmányaimat a közgazdaság területén folytattam, mindemellett a sport szerelme megmaradt. Legnagyobb álmom vált valóra azzal, hogy a hobbim lehet a hivatásom és órákat tarthatok sportkedvelők számára.

Szeretném átadni a tudást, amit elsajátítottam, az ezzel járó életmódot és a mozgás örömét hirdetni, illetve a vendégeim sportos fejlődését végigkísérni. Igyekszem figyelni arra, hogy minden órám egyedi, precízen összeállított, különböző eszközöket használva, mindenki számára követhető legyen.

Fontos számomra, hogy aki ellátogat az óráimra, sikerélménnyel, feltöltődve, kellőképpen elfáradva távozzon. Kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárkit szívesen várok.

Próbáld ki és érezd jól magad! 

Mottóm: „A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a KITARTÁS.”

Kép a(z) Kiss Magdolna óraadóról

Kiss Magdolna


Hamarosan

Kép a(z) Kolonics Hella óraadóról

Kolonics Hella


Kolonics Hella vagyok, személyi és csoportos edző, valamint pszichológia mesterszakos hallgató. A BME-n funkcionális cross training órákon találkozhattok velem. Ha olyan edzőt keresel, aki figyel rád, nyomon követi az edzéseidet, javítja a hibáidat és motivál, mindenképpen látogass el óráimra. Célom, hogy megmutassam vendégeimnek a saját testükben rejlő potenciált, és átadjam a mozgás szeretetét, ami a hosszútávú egészséges és minőségi életmód kialakításának kulcsa.

Végzettségek:

· Személyi edző

· Testépítés és fitnesz sportoktató

· Gerinctréner

· Életmód és táplálkozási tanácsadó

· Funkcionális cross trainer

· Pszichológus BSc

Kép a(z) Nádor Noémi óraadóról

Nádor Noémi


Nádor Noémi vagyok, TRX és Hot Iron oktató.
Mosolygós, kedves személyiségnek tartom magam, de az óráimon szeretem meghajtani a vendégeimet, kihozni belőlük a maximumot . :) Szeretem a változatosságot,a pörgős,"határt feszegető",kihívást jelentő dolgokat, ezt az edzéseimen is tapasztalhatjátok.
Az óráimon a kezdőkre és a haladókra is külön figyelmet fordítok!
Várok mindenkit szeretettel, aki erősödni, izmosodni, formálódni, állóképességet növelni szeretne.

Személyi edzéssel kapcsolatban is keress bátran a nnadornoemi@gmail.com e-mail címen.

Kép a(z) Oravecz Ivett óraadóról

Oravecz Ivett


Oravecz Ivi

Ha szeretnél egy vidám és jó hangulatú zumba órán részt venni. Tarts velem.

Kép a(z) Rubesch Linda óraadóról

Rubesch Linda


A sport egész életemben fontos szerepet játszott, szinte minden mozgásformát kipróbáltam. A jógával 2009-ben ismerkedtem meg egy balesetnek köszönhetően. Ekkor még csak rehabilitációnak gondoltam, de hamar beleszerettem, és komolyabbá vált a kapcsolatunk. Oktatóként is főleg a dinamikusabb irányzatokhoz vonzódom,ahol az izmok fejlesztése is szerepet kap.

2014-ben találkoztam először a SUP yogával (stand up and paddle), és nagyon boldog voltam, hogy két remek dolgot ötvöztek egy sportban. 2015 januárjában elvégeztem egy SUP yoga oktató kurzust Californiában, és május óta oktatom itthon ezt az új stílust. Az időjárási körülmények azonban nem teszik lehetővé, hogy 12 hónapon át vízen legyünk, azonban az emocean board segítségével egész évben élvezhetjük ezt a különleges mozgásformát.

Az óráimon fontosnak tartom, hogy mindenki egyaránt elérje a célját, tudjon fejlődni és közben élvezze is, amit csinál.

Kép a(z) Simon Alexandra óraadóról

Simon Alexandra


Hitvallásom, hogy minden egyes edzés egy új lehetőség is arra, hogy kihozd magadból a maximumot! Jellemez a határok feszegetése, a komfortzónán kívüli edzés, mentális feltöltődés, szabad szellem, szabadság megélése és a vidámság.

Számomra a sport, a testmozgás az élet egyik legjobb, legfelpezsdítőbb része – ezt az érzést szeretném minél több vendégemmel megismertetni a csoportos óráimon keresztül, hiszen én is azt az elvet vallom:
„SPORT NÉLKÜL LEHET ÉLNI, DE NEM ÉRDEMES!”
A sportpályán eltöltött 18 év rengeteg pozitív és számos negatív élménnyel is szolgált számomra. A versenysport sok mindenre megtanított; tartást és egy természetes önbizalmat adott az életemhez – emellett olyan értékekkel, tapasztalattal is gazdagított, melyet talán sehol máshol nem sajátíthattam volna el ilyen szinten. Megtanultam mit jelent a kitartás, az akaraterő, az elhivatottság, milyen az, hogyha mindent egy adott – az általad kitűzött – cél érdekében teszel.
TE is bátran tűzz ki egy elérendő CÉLt magad elé, én pedig segítek Neked abban, hogy ezt megvalósíthasd!

Kép a(z) Susie óraadóról

Susie


Susie

Kép a(z) Sólyom Enikő óraadóról

Sólyom Enikő


Hamarosan

Kép a(z) Tocha óraadóról

Tocha


Professor Tocha

Az edzéseket brazil edző, Professor Tocha tartja. Professor Tocha 1980. április 17-én született Fortaleza városában, Brazíliában. Professor Tocha 14 éves korában kezdett el capoeirázni, 1998 óta tanít, 2006-ban szerzett professzori fokozatot, 2008 óta él Magyarországon. Tanára máig Mestre Ratto, aki gyakran jön hozzánk, Magyarországra is. Szerencsések vagyunk, mivel Magyarországon él és tart edzést a CECAB európai technikai igazgatója, Formado Marcelo is, aki rendszeresen részt vesz az edzéseinken és persze ott van a csoport közös rendezvényein is.

Kép a(z) Tóbiás Annamária óraadóról

Tóbiás Annamária


Tóbiás Annamária

Jumping fitness azoknak való:
• akik szeretnek felszabadultan mozogni
• kicsit gyerekek akarnak maradni
• erősíteni szeretnék izmaikat
• hatékonyan akarnak fogyni
• kímélni akarják ízületeiket


Mindezek mellet a jumping segít:
Szövet oxigénellátásokat növelni
Emésztést javít
Koleszterint és triglicerideket csökkenti
Növeli a tüdő légzőkapacitását
Fáradtságot és menstruációs problémákat enyhíti
Serkenti az anyagcserét miközben csökkenti a túlsúlyt

Minden jumpingon végzett gyakorlat javítja az anyagcserénket és segít a teljes felfrissülésben. A jumping aerobic gyakorlatokat egy arra való megfelelő eszközzel, úgy nevezett trambulinnal végezzük, mely átmozgatja az egész testünket kímélve ízületeinket.

Kép a(z) Tóth Bence óraadóról

Tóth Bence


Tóth Bence Brazil Jiu Jitsu oktató

Elérhetőség: toth.b90@gmail.com

Kép a(z) Tóth Ervin  óraadóról

Tóth Ervin


Tóth Ervin

elérhetőség: ervinator.toth@gmail.com

Kép a(z) Tóth Orsolya óraadóról

Tóth Orsolya


Gyógytornászként foglalkozásaimon igyekszek mindenkire a lehető legjobban odafigyelni,

mindenkinek a saját állapotához adaptálni a gyakorlatokat. Gondot fordítok kis- és nagyízületeid védelmére és ügyelek a fájdalommentes kivitelezésre.

Tíz éves koromban egy komoly kézsérülés után találkoztam először a gyógytornával, így tudom, hogy időnként mekkora fájdalommal jár az elvesztett mozgásokat visszaszerezni. Féltem tőle, hogy elvesztem a bal kezem funkcióját, de a kitartó és hozzáértő gyógytorna segített, ujjaimat panasz nélkül tudom használni. Ez a gyerekkori élményem nagyban hozzájárult a későbbi döntésemhez, hogy én is gyógytornász legyek.

Célom, hogy minél több embernek segítsek visszanyerni a mozgás képességét, illetve, hogy megismertessem vendégeimmel a mozgás örömét. Fontosnak tartom a problémák kezelése mellett a prevenciót, mert könnyebb megelőzni a bajt, mint meggyógyítani.

Kérlek, minden órára jelentkezz be e-mail-ben, sms-ben vagy akár személyesen.

Várlak sok szeretettel!

Elérhetőségeim:

+3630/644-7471

borso21@gmail.com

Végzettségeim:

• 2015. Gyógytornász-fizioterapeuta Bsc, Debreceni Egyetem

• 2014. Funkcionális Elasztikus Taping - Bevezető alaptanfolyam, 3NS Tex Kinetic International - All-Right Bt.

• 2014. Gravity Trainer, felfüggesztett eszköz tanfolyam

• 2015. Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában tanfolyam

• 2015. Ízületi és lágyrész mobilizáció Dr. Terrier szerint I-III. tanfolyam

• 2015. Funkcionális Elasztikus Taping - Haladó tanfolyam (felső testtáj tapingelése), 3NS Tex Kinetic International - All-Right Bt.

• 2016. Bosu Instruktor Complete workout system tanfolyam

• 2018. CMD - Állkapocsízületi diszfunkciók terápiája tanfolyam

• 2018. Fascia training alaptanfolyam

Kép a(z) Ujhelyi Zsuzsanna óraadóról

Ujhelyi Zsuzsanna


Számomra a sport a legkiválóbb kikapcsolódási lehetőség a mindennapokban. A spinning szerelem évekkel ezelőtt kezdődött, már az első órán magával ragadott a hangulat, a zene és a mozgás összhangja. Fizikailag fáradtan, de lelkileg feltöltődve távoztam. Ezzel az érzéssel szeretném a Ti napjaitokat is gazdagítani.

Legyen szó állóképesség fejlesztéséről, kalóriaégetésről és alakformálásról vagy csak épp a gondolatainkat akarjuk magunk mögött hagyni, a spinning kiváló választás. Várok mindenkit az órámon, aki szeretne egy fantasztikusat bulizni és egy csodálatos FLOW élménnyel távozni.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Kép a(z) Vass Zoltán óraadóról

Vass Zoltán


Az Aikido ősi alapokon nyugvó japán eredetű, modern harcművészeti és önvédelmi rendszer. Magyarországon a 70-es évek végén jelent meg és terjedt el. Technikai rendszerére jellemző az ellenfél támadási energiájának kihasználása, ezért is nevezik az „ellent nem állás művészetének". Repertoárja felöleli az ütéseket, rúgásokat, fogásokat, dobásokat, földre viteleket és ezek kombinációit. A pusztakezes technikákon kívül eszközös elemeket is tartalmaz. (Bot, kard, kés...) Bátran javasoljuk bármilyen korosztály számára a sportággal való ismerkedést, egyszerre edzi a testet, lelket és mindezt a keleti kultúra hagyományai alapján.

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy, valamint AYCM kártyával is látogatható.

Elérhetőség: 06-30/145-3572

Kép a(z) Vejtey Zsombor óraadóról

Vejtey ZsomborGyerekkorom óta átszövi napjaimat a sport. Versenyszerűen atletizáltam majd a sok túra és extrém hegymászás bevezetett a sziklamászás világába. Ahhoz hogy erősödjek, elkezdtem felépíteni egy saját edzés módszert, melynek alapja az emberi test súlya. Tanulmányaimon kívül, az edzéseim során számos sportág tapasztalatait használom fel, köztük szertorna, street workout, hosszútáv futás, konditermi súlyos edzés.
Vendégeimnek segítek helyet találni a rendszeresen sportolók világában.

Személyi edzésre előzetes bejelentkezés szükséges.30 265 3931

Kép a(z) Vinczy Zsuzsa óraadóról

Vinczy Zsuzsa


Személyi és fitness edző, Sparrowbag instruktor és aqua fitness tréner vagyok, munkámmal a harmonikus életvitel kialakításához szeretnék hozzájárulni.
Erősödés, fogyás, hajlékonyság, nagyobb állóképesség, jó kondíció, fittség megtartása – bármi legyen is a cél, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel tudok segíteni azok elérésben. Kortól és fizikai adottságtól függetlenül várok mindenkit, akinek fontos a következetes és jól motivált edzés, mely során gépekkel, funkcionális eszközökkel és saját testsúllyal is dolgozunk.
Bejelentkezés:

06-20-980-4559

zsuzsivi@gmail.com

www.suzyfitness.hu

Kép a(z) Vörös Tímea óraadóról

Vörös Tímea


Számomra nagyon fontos a sport, az egészséges, harmonikus életmód. Azt vallom, ha testemnek jó gazdája vagyok, õ is jó társam lesz. Egész eddigi életemet végigkísérte a sport. 5 évesen kezdtem el úszni, később teniszezni, majd ezeket felváltotta az atlétika, amely hosszú éveken át volt az életem része versenyszinten. az egyetemi éveim alatt egyik fő szenvedélyem a fal – és sziklamászás lett. Középiskolás éveim alatt kezdtem el aerobikozni. Ez a sport azóta is meghatározó az életemben. 2010 óta tartok aerobik órákat. 2012-ben végeztem fitness akadémián aerobik edző szakon. Évekig jártam jógázni, ebből sok elemet beépítettem a nyújtásaim közé. Rendkívül tudatosan élek, nemcsak sport, de táplálkozás és az élet egyéb területein is. Rengeteget kaptam ettől az életmódtól és ezt szeretném átadni mind az óráimon, mind a hétköznapokban bárkinek, aki fogékony rá.

Az órákon a hangulatért én felelek, neked csak a kitartásodat kell magaddal hoznod!

Személyi edzésre előzetes bejelentkezés szükséges. + 36 20 313 4809

Kép a(z) Wellai Yvette óraadóról

Wellai Yvette


A tánc már óvodás korom óta életem egyik meghatározója, az évek során lételememmé vált. A jazz-balettet felváltotta a társastánc, majd versenytánc, később a hip-hop, jazz és egyéb modern táncok.

A mozgás és a zene hobbiból vált észrevétlenül szenvedéllyé, s hivatássá egyszerre. Egyik felkérés követte a másikat: televíziós showműsorok, színházi darabok, divatbemutatók, nemzetközi turnék táncművésze lehettem.

Oktatással, koreografálással 2009 óta foglalkozom különböző stílusokban. Ráléptem egy olyan varázslatokkal teli útra, amin ötvözöm a mozgás és a nőiesség fejlesztését. Tarts velem Te is!

Kép a(z) Zsiga Edina óraadóról

Zsiga Edina


Zsiga Edina vagyok, személyi edző, aerobic jóga és BODYART oktató. Egyik legfontosabb dolog számomra, hogy vendégeim jól érezzék magukat a csoportos óráimon, kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, mind lelkileg és testileg. Edzéseim során a test teljes harmonikus átmozgatásával igyekszem kialakítani a helyes testtartást, ezzel megelőzve a hát-és gerincfájdalmakat. Egyik szerelmem „ a BODYART®, amely tréning során a különböző mozgásfolyamatok és légzéstechnikák kombinálása révén szinergiát teremtünk a fizikai edzés és a mentális ellazulás között, ezáltal a test mint funkcionális egység fejlődik és vitálkapacitása megnő.

A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

BODYART®óratípus célja: erősítés, nyújtás, állóképesség fejlesztése.

A BODYART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít.