Órák


Kép a(z) Aerial Flow óráról

Aerial Flow


A légtorna alapjaira épülő, különleges, szórakoztató, saját testsúlyos edzés.
Tehermentesíti az izületeket, javítja az egyensúlyérzéket, fokozza a hajlekonyságot, erősíti az izomzatot. Emellett nagyon élvezetes és mindenki számára kihívásokkal és sikerekkel teli mozgásforma.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) Aikido óráról

Aikido


Az aikidó tradicionális alapokra épülő modern, japán harcművészet. Alapítója Uesiba Morihei, ismertebb nevén O-szenszej, azaz „Nagymester”, „Nagy tanító”.

Az aikidó gyakorlati technikái a kifinomult mozgáson, az ellenfél erejének érzékelésén és elvezetésén, valamint annak szétszórásán vagy az ellenfélre való visszafordításán alapulnak. Az Alapító (Uesiba Morihei) megfogalmazása szerint az aikidó egy olyan Út, amellyel le tudjuk győzni a konfliktusokat magunkban, és amellyel békét teremthetünk a Világegyetemben. Ennek megfelelően az aikidó gyakorlása során nem létezik ellenfél vagy ellenség, hanem partner van, akit vezetnünk és irányítanunk kell. A gyakorlónak tehát nem a pusztításra, hanem minden esetben az építő jellegű konfliktuskezelésre kell törekednie.

Edzések időpontjai: kedd és csütörtök 18:00-19:30

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Alakformáló óráról

Alakformáló


Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk különböző eszközöket, például kézi súlyzót, gumikötelet, Fit ball-t, step padot. A végén pár perces nyújtással zárjuk az órát.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) BODYART óráról

BODYART


A statikus és dinamikus erőelemek nyújtó és lazító hatású gyakorlatok
A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Brazil Jiu Jitsu óráról

Brazil Jiu Jitsu


A brazil jiu-jitsu a világ legszofisztikáltabb földharc központú küzdőstílusa. A cél az ellenfél mielőbbi földre vitele és feladásra (‘lekopogásra’, ú.n. tap out-ra) kényszerítése. A bjj gyakorlása bármilyen életkorban elkezdhető. Sikerélményt, testedzést, kikapcsolódást nyújt. Minden különösebb védőfelszerelés nélkül, teljes erővel, maximális kontaktussal gyakorolható minimális sérülésveszéllyel, hiszen amikor a vesztes érzi, hogy alulmarad egyszerűen ‘kopogással’ jelzi a feladást. A brazil jiu-jitsuban minden haladó övfokozat tanári minősítést takar, éppen ezért nem könnyű megszerezni azokat. Vizsga nem létezik, a gyakorlónak folyamatosan kell bizonyítania rátermettségét és technikai tudását, különösképpen a minden edzés végén történő földharc küzdelmek során.

Edzések időpontjai:

hétfő, szerda, péntek: 6:45-8:15 óra között

hétfő, szerda: 19:00-20:30 óra között

szombat: 8:00-10:00 óra között

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Capoeira óráról

Capoeira


Brazil harcművészet, akrobatikus elemekkel tűzdelt, történelmi hagyományokon alapuló zenével kísért küzdősport. Kicsik és nagyok, ügyesebbek és a sportban kevésbé járatosak is űzhetik. Rendkívüli sokoldalúságot kíván és nyújt egyszerre: nemcsak sport, zene, kulturális ismeretek, de közösségi funkciói miatt is igen népszerűvé vált Európában az utóbbi évtizedekben.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Cardio alakformáló óráról

Cardio alakformáló


Az edzés 10-12 perc bemelegítéssel kezdődik, hogy megfelelően felkészítsük a szervezetünket az intenzívebb zömében high-impact elemekből álló kardiós részre. Az óra ezen szakaszában álló- és koordinációs képességeinket fejlesztjük. Miután kellően kitomboltuk magunkat az erőképességünk növelésére helyezzük a hangsúlyt és alaposan megdolgoztatunk 2-3 izomcsoport. Az órát nyújtással és remélhetőleg elégedett mosollyal zárjuk.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Cheerleading óráról

Cheerleading


Sziasztok!

Wellai Yvette vagyok a BME Winner Cheerleaders koreográfusa, edzője.

Köztünk a helyed, ha idámod a zenét, a nagy energiájú táncokat és szívesen látnád magad dögös Cheerleaderként.

A legelszántabbak kipróbálhatják milyen is a mindenre elszánt NB1-es sportmeccsek miliőjében fellépni és szívvel-lélekkel szurkolni. A pomponok mellett a sok tánc, erősítés, szuper csapat, ami Rád vár!

A csatlakozás folyamatos.

Kezdőket is várok szeretettel!

Wellai Yvette

Órarend
Kép a(z) Core+váll óráról

Core+váll


Intervall típusú óra rengeteg core-stalilizáló gyarkorlattal.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) Dance Training óráról

Dance Training


Nekem való?
Amennyiben az alábbi állítások közül akár 1 is igaz rád, akkor mindenképpen ajánlom számodra a DanceTraining® edzését!

már unod az eddigi edzéseidet
monotonná váltak számodra a különböző aerobic-órák
szeretnél végre lefogyni
szeretnél nőies izomzatot, feszes, karcsú testet
szereted a legújabb, bulis zenéket
szeretnél rugalmasabb, hajlékonyabb lenni
jobb mozgásra vágysz, de a tánchoz nincs tehetséged
imádsz táncolni, és szeretnéd fejleszteni a mozgáskoordinációdat
öregnek érzed magad, hogy tánciskolába járj
botlábad és botfüled van, de szereted a zenét és a mozgást
szeretnéd úgy érezni magad edzés közben, mint egy valódi táncos
nem neked való a koreográfia tanulás

Edzések időpontjai: kedd és csütörtök 18:00-19:00 óra között

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
  • Óraadók:

Kép a(z) Dinamikus jóga óráról

Dinamikus jóga


Hamarosan

Órarend
Kép a(z) Emocean Yoga óráról

Emocean Yoga


Az Ocean yoga Amerikában már ismert, és közkedvelt szárazföldi változata a SUP (stand up and paddle) yogának, amihez nincs másra szükségünk csak egy jógamatracnyi helyre és egy emocean yoga deszkára. A gyakorlatokat egy speciális, instabil eszközön végezzük, amely a vízen való billegést imitálja, ezzel növelve a gyakorlatok intenzitását valamint az összpontosítást. A ringatozó mozgás és a fokozott koncentráció lenyugtatja az elmét, ezért kiváló stresszoldó módszer. A folyamatos egyensúlyozásnak köszönhetően a mély izmok egész gyakorlás közben aktívak, így fejlesztve az egész testet, feszesítve az izmokat. Az órán mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást és sikerélményt.

Az órákra előzetes regisztráció javasolt az eszközhasználat miatt. Jelentkezni a http://www.emoceanyoga.com oldalon lehetséges!

Edzés időpontja: péntek 19:00-20:00 óra között

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Funkcionális Cross  óráról

Funkcionális Cross


A funkcionális edzés lényege, hogy testünket felkészítsük és ellenállóvá tegyük a mindennapi terhelésekkel szemben. Ez persze mást jelent egy irodai dolgozó számára, mást egy versenysportolónak, és annak, aki kemény fizikai munkát végez. Általánosságban azonban elmondható, hogy a megfelelő erő, ellenálló képesség, stabilitás és mobilitás kialakítása az, amit egy funkcionálisan ellenálló test takar. Edzéseimet épp ezért olyan gyakorlatokból állítom össze, melyek mindenki számára jótékonyak, a változatos edzésmunka pedig folyamatos kihívást és lendületet ad a motiváció fenntartásához.

TELJES TESTES FUNKCIONÁLIS EDZÉSPROGRAM

Egy hosszútávú edzésprogram, 4 hetes edzésciklusokra bontva azok számára, akik szeretnék nyomon követni fejlődésüket. Minden hónapban más edzéscélt helyezünk fókuszba, amely lehetővé teszi, hogy igazán ráfókuszáljunk az adott területre. Az edzések hétről-hétre és hónapról-hónapra egymásra épülnek, ezért érdemes az elején csatlakozni, de később is szívesen várjuk az újonnan érkezőket.

SZEPTEMBER: RÁHANGOLÓDÁS

Átfogó teljes testes edzések, melyek során megismerkedhettek a funkcionális edzéssel és kóstolót kaphattok az következő hetek menetéből.

OKTÓBER: CORE & KARDIÓ

Nem csak egy zsírégető-kockahas program, sokkal inkább a törzsstabilizálás és az alap állóképesség fejlesztése a cél, mely minden későbbi edzés alapja. A zsírégetés és a kockahas csak a bónusz. Mellette megkezdjük a megfelelő alapozást minden izomcsoport számára.

NOVEMBER: FELSŐTEST

Az esztétikus nőies, illetve férfias izomzat kialakítása mellett a felsőtest erősítése fontos a helyes testtartás és a sérülések, fájdalmak elkerülése érdekében. A hangsúly az edzett vállakra, az erős karokra és a teherbízó hátizomzatra kerül, mely könnyedén elbírja a mindennap kihívásait. Közben elkezdjük az alsótest felkészítését a következő ciklusra.

DECEMBER: COMB-FENÉK

A formás comb és farizom kialakítását célzó gyakorlatok funkcionális elemekkel bővítve: egyensúly és koordináció, erőállóképesség, dinamikus és statikus terhelések és pliometrikus erő. A kiegyensúlyozott fejlődés érdekében a felsőtestet sem hanyagoljuk el, az egész testet keményen megdolgoztató edzésekre számíthattok.

JANUÁR: ÚJÉVI VISSZARÁZÓ

Az ünnepek után újult erővel térünk vissza az edzésekhez: a kardió és az erőnlét kerül előtérbe, hogy felrázzuk az izmainkat a bejgli-bódulatból és megalapozzuk az új szezont.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Gerinctorna Orsival óráról

Gerinctorna Orsival


Gerinctorna Orsival:

Szeretettel várok mindenkit a tornáimon edzettségtől, kortól és nemtől függetlenül. Ajánlom annak, aki:

• gerincpanaszokkal küzd,

• nagyfokú stressznek van kitéve,

• változtatna mozgásszegény életmódján,

• megelőzné mozgásszervi problémáit

• szakember által vezetett foglalkozásra vágyik.

Minden órám a helyes testtartás beállításával kezdődik, melyet egy rövidebb intervallumú bemelegítés követ. A torna fő részét a fokozatosság elve szerint felépített erősítő blokk alkotja, ahol kiemelt szerepet kapnak a gerinc stabilitásáért felelős törzsizmok. A gyakorlatokat az egyszerűség és a jól követhetőség jellemzi, nincsenek koreográfiák és bonyolult mozdulatsorok. Ügyelek arra, hogy az ízületeket kímélve erősítsük az izmokat. A torna végén a megdolgoztatott izomcsoportok nyújtására kerül sor, majd egy rövidebb relaxációval kívánok mindenkinek jó pihenést. Heti kétszer 50 perc gyógytornával már sokat tehetsz saját és legfőképpen gerinced egészségéért. Csökkentheted vagy akár meg is szüntetheted fájdalmaidat és javíthatod stressztűrő képességedet.

Tornáimon garantált a jóleső elfáradás és azzal együtt az izzadás, úgyhogy mindenképpen hozz magaddal váltás ruhát, vizet és a higiénia érdekében zoknit, illetve törölközőt.

Órák időpontjai: kedd és csütörtök 17:00-18:00

Kérlek, minden órára jelentkezz be e-mail-ben, sms-ben vagy akár személyesen.

Várlak sok szeretettel!

Elérhetőségeim:

+3630/644-7471

borso21@gmail.com

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel.

Az órára az oktatónál váltható belépőjegy, valamint AYCM kártyával is látogatható.

AYCM kártyával a Sportközpont recepcióján lehet beregisztrálni az órára. Az ott kapott cetlit, add át az oktatónak.

Órarend
Kép a(z) Gerinctréning óráról

Gerinctréning


A gerinctréning a gerincbántalmak kezelésére kifejlesztett csoportos edzésmódszer. Az ülő életmódból kialakuló tartáshibák korrigálására szolgáló mozgásforma, mely főként saját testsúlyos gyakorlatokat használ, azokat sorozatokká építve biztosítja az áramlásszerű testmozgást. Rengeteg mobilizáló és stabilizáló, egyensúlyt és koordinációt fejlesztő gyakorlatot tartalmaz, a folyamatos gyakorlatsoroknak és a beépített magasabb intenzitású részeknek köszönhetően a keringési rendszerre is jótékony hatású. Az egyes izomcsoportok terhelését váltogatjuk egymással, így egy kiegyensúlyozott, nem savasító, jóleső fáradtságot okozó edzéstípus. A sok mobilizáló gyakorlatnak köszönhetően az ízületi mozgékonyságot kiválóan fejleszti. Ennek és a stabilizáló gyakorlatoknak köszönhetően a panaszok kezelésének egy modern, élvezetes, kihívást jelentő alternatívája. Kortól és nemtől függetlenül, mindenkinek ajánlható óratípus. Akkor is, ha már nem egészséges a gerinced (gerincferdülés, deréktáji-, háti-, nyaki fájdalom, kezdődő vagy már meglévő gerincsérv estén is), vagy ha csak tennél valamit a gerincedért, mert sokat ülsz, vagy állsz és szeretnéd megelőzni a fent említett elváltozásokat.

Órarend
Kép a(z) Girly Dance - Haladó óráról

Girly Dance - Haladó


A Girly Dance óra szexi, modern csajos táncóra. Az órán magassarkúban vagy lapos cipőben is táncolhatsz. Könnyedén követhető koregográfia. Erre az órára azokat várjuk akiknek már van tácos tapasztalata.

A Girly Dance ahol igazán nőnek érezheted magad.

Minden alkalommal új egyszerű és követkhető koreográfiát tanulhatsz meg.

Az óra a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel és - bérlettel, valamint AYCM kártyával is látogatható.

Órarend
Kép a(z) Girly Dance - Kezdő óráról

Girly Dance - Kezdő


A Girly Dance óra szexi, modern csajos táncóra. Teljesen kezdőket és haladókat is várunk az órára. Az órán magassarkúban vagy lapos cipőben is táncolhatsz. Könnyedén követhető koregográfia. A Girly Dance ahol igazán nőnek érezheted magad.

Minden alkalommal új egyszerű és követkhető koreográfiát tanulhatsz meg.

Az óra a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel és - bérlettel, valamint AYCM kártyával is látogatható.

Órarend
Kép a(z) Has láb fenék óráról

Has láb fenék


Olyan alakformáló óratípus, ahol a főszerep a legkritikusabb zónáké. Hogy minél jobban meg tudjuk dolgoztatni e területeket, ezért egy-egy izomcsoportot több blokkban, változatos testhelyzetekben és különböző eszközökkel erősítünk.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Hatha yoga óráról

Hatha yoga


A nevem Kiss Magdolna. Hatha Jóga oktató vagyok, a Yogasecrets stúdió által indított Hatha Jóga képzést végeztem el. Az ott elsajátított különböző stílusokat, mint a The Method(kezdő jóga), dinamikus jóga, Vinyasa Flow és gyertyafényes nyújtó jóga, építem fel a tradícionális ashtanga jóga alapjaira.

Ezáltal óráimon a diákjaimat széleskörűen, egyéni igényeiknek megfelelően tudom segíteni. Az ülő testhelyzet által megrövidült izmokat megnyújtjuk, a törzs izmokat, core izmokat megerősítjük, így a gerinc tartása is javulni fog, valamint a testtudat is fejlődik. A csavarásokkal átmasszírozzuk a belső szerveket. Mindehhez igazodó változatos, hangulatos zenével gyakoroljuk az ászanákat.

Az óráimnak tudatos anatómiai felépítése van, valamint fontos szerepet tölt be a prevenció is. Fokozatosan építem bele óráimba a különböző légzéstechnikákat, amelyekkel bemelegítjük az ízületeket, felpezsdítjük a belső szervek anyagcseréjét. A tudatos légzés esszenciális az elme és a test összehangolt munkájának elérésében a jógagyakorlatok közben, mely rengeteget segít majd a tanulásban is. Az ászana gyakorlatok alatt a test minden részegysége megtelik energiával, a csakrákban megindul az energia áramlása - az idő, mint tényező megáll.

Kiemelkedő szerepe van a vezetett meditációnak a jóga órák végén, amely során gyertyákkal, illóolajokkal segítek ellazulni, hogy a diákok felfrissülve, a stresszt elengedve folytathassák mindennapjaikat. A jóga egy csodálatos utazás, melyben megismerjük saját magunk belső világát, átlépjük a vélt határainkat, átéljük az ászanák által adott energiaáramlást és a kötött ízületek és izmok rugalmassá válnak. Fontos számomra, hogy az óráimon a légzéstechnikák és az ászanák hatására a tested és az elméd együtt dolgozzon és eggyé váljon.

Órarend
  • Óraadók:

Kép a(z) Hot Iron óráról

Hot Iron


Hamarosan

Órarend
Kép a(z) Hot Iron Cross óráról

Hot Iron Cross


Teljes testet erősítő óratípus nőknek és férfiaknak egyaránt, súlyzórúddal és tárcsával, kombinált feladatokkal. Kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott,a nehézségi szint és a feladatok személyre szabottak.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) Jumping Fitness óráról

Jumping Fitness


Egyedileg formatervezett trambulin, a legújabb, leghatékonyabb FITNESS aktivitás, ami koordinálja a test gyorsulását és lassulását, mindeközben kíméli az ízületeket és a gerincet!!!
Minden Jumpingon végzett gyakorlat javítja az anyagcserénket és segít a teljes felfrissülésben.
A JUMPING aerobic gyakorlatokat egy arra való, egyedileg tervezett trambulinnal végezzük, mely átmozgatja az egész testet, tartalmaz nyújtó, cardió, zsírégető, erősítő, lazító elemeket.

JUMPING FITNESS AZOKNAK VALÓ:
- akik szeretnek felszabadultan mozogni
- akik szeretik a vidám csoportos mozgásformát
- kicsit gyerekek akarnak maradni
- erősíteni, formálni szeretnék az izmaikat
- hatékonyan akarnak fogyni
- kímélni akarják az ízületeiket


Mindezek mellett a JUMPING SEGÍT:
Elősegíti a szervezet méregtelenítését
Fejleszti a „motorikus idegrendszert” koordinációt és a stabilitást
Szövet oxigénellátásokat növelni
Emésztést javít
Jótékonyan hat az inkontinenciára
Növeli a tüdő vitálkapacitását
Fáradtságot és menstruációs problémákat enyhíti
Serkenti az anyagcserét miközben csökkenti a túlsúlyt

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Kangoo óráról

Kangoo


Féktelen jókedvvel!

A dinamikus, izzasztó edzés kedvelőit egészen biztosan elvarázsolja ez a módszer. Szökdécselés ötven percen keresztül: mintha csak röpködne a levegőben! 

Mielőtt az ízületeit kezdené félteni, figyelmeztetjük: a térde és a bokája a lehető legnagyobb biztonságban van.

Az edzés kezdetén minden résztvevő speciális kangoo-cipőt húz a lábára, aminek az alján egy rugalmas szerkezet van. Ez segít abban, hogy magasra szökkenhessünk, közben pedig óvja a lábat a talajba csapódás erejétől. Olyan hatékonyan kíméli az ízületeket, hogy azok is kipróbálhatják a kangoot, akik egyébként el vannak tiltva a térdízületeket vagy a gerincet az átlagosnál jobban terhelő sportoktól.

A kangoo-edzés rendkívül intenzív, és a szökdelő mozdulatokat nagyon sokféleképp lehet variálni, így kellően változatos is, és rendkívül hatékony a zsírpárnák eltüntetésében. 
Különösen erőteljesen mozgatja meg az alsótest izmait, keményen dolgoznak a comb és a vádli, nem beszélve a farizmokról.


Kinek ajánljuk:
- Azoknak, akiket a jó zene, a lendületes mozdulatok motiválnak.
- Aki szereti, ha alaposan elfárad, és még jobban megizzad az edzésen.
- Karcsúbb alakra, izmosabb combra és fenékre vágyóknak.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Kangoo cipő bérlés 700 Ft

Órarend
  • Óraadók:

Kép a(z) Karate  óráról

Karate


A karate egy szabadkezes japán küzdősport. A karate jelentése szó szerint: üres kéz, értelem szerint pedig, olyan fegyver nélküli harcművészet, melyben a karatét űző tanuló saját testrészeit, de leginkább végtagjait használja fegyverként. Karate - do jelentése: Kara-üres, Te-kéz, Do-út, tehát üres kéz útja. Lényege: jellem, tisztelet, szorgalom, önuralom, akarat.

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Kettlebell  óráról

Kettlebell


A kettlebell egy hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Az 1986-os Szovjet Súlyemelő Évkönyv megfogalmazása szerint „nehéz lenne még egy olyan sportot találni, ami olyan mélyen gyökerezik népünk történelmében, mint a kettlebell-sport”. A kettlebell annyira népszerű volt a cári Oroszországban, hogy minden erőművészt vagy súlyemelőt girjeviknek neveztek, azaz „kettlebellesnek”. „Nincs még egy olyan sportág, amely olyan jól fejlesztené az izomerőt és a testet, mint a kettlebell-sport” – írta Ludvig Csaplinszkij a Hercules c. orosz folyóirat egy 1913-as számában. A szovjet időkben olyan súlyemelő-legendák kezdték olimpiai karrierjüket a kettlebellel, mint Vlaszov, Zsabotyinszkij és Alekszejev. Jurij Vlaszov, aki legyőzte a nagy Paul Andersont, egyszer félbeszakította egy nyugati újságírónak adott interjúját, hogy egy dupla kettlebell nyomást csináljon. „Csodálatos gyakorlat” – fűzte hozzá a világbajnok súlyemelő – „nehezen találnánk még egy olyan gyakorlatot, amely jobban fejlesztené az erőt és a hajlékonyságot egyszerre”. Az orosz különleges egységek sokban köszönhetik acélos erejüket, halálos gyorsaságukat és kimeríthetetlen állóképességüket a kettlebell edzésnek. „Katona, légy erős!” – a szovjet fegyveres erők erőnléti edzésének kézikönyve hangsúlyozza, hogy a kettlebell edzés „az erőfejlesztés egyik leghatékonyabb eszköze”, amely „az emberi erő-potenciál kiaknázásában új korszakot” képvisel.

Edzések időpontjai: hétfő és szerda: 22:00-23:00 óra között

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Kiscsoportos funkcionális óra óráról

Kiscsoportos funkcionális óra


Kiscsoportos funkcionális edzés, programozott edzésterv, garantált fejlődés, erősödj, legyen atletikus a külsőd 8 hét alatt.

A létszám korlátozott, maximum 10 fő vehet részt az órán.

Tippek, ötletek, hogyan hozd ki magadból a maximumot! Konzultálj az edzőinkkel!
​Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy naprakész legyél: https://www.facebook.com/groups/1151621731607776/?source=create_flow

Árlista: http://bmesport.hu/prices

Az óratípus csak a kiscsoportos órára érvényes jeggyel és bérlettel látogatható!

Órarend
Kép a(z) Krav maga óráról

Krav maga


Bárki számára elérhető. A krav maga technikái úgy lettek kialakítva, hogy azokat nemtől, kortól és testi adottságoktól függetlenül akárki hatékonyan alkalmazni tudja

Valós szituációkban bizonyít. Világszerte számos katonai egység és rendvédelmi szerv közelharc kiképzésének alapja a Krav Maga.

Könnyen megtanulható. A rendszer technikák a természetes, ösztönös emberi védelmi reakciókra épülnek, így azokat rendkívül gyorsan elsajátíthatod.

Edzések időpontjai: hétfő és szerda: 20:30-22:00 óra között

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) MAFC aerobik óráról

MAFC aerobik


MAFC Aerobik

2011. óta a Műegyetemi Atlétikai és Futball Club Szabadidő szakosztályának Aerobik tanfolyamvezetője vagyok. Aerobik sportoktatói oklevelet a Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Karon (TF) szereztem 2011-ben, azóta tartok órákat a BME-n.

Az órák nehézsége a résztvevők állapotától függően változik, de minden alkalommal garantált az izomláz.
Az órákat a klasszikus aerobik órára építem, vagyis az első fél órában fejlesztjük a koordinációs képességet, a ritmusérzéket és az állóképességet! A klasszikus aerobik mellett változatos gyakorlatokkal az alakunkat is formáljuk. Az órák keretében ízelítőt kaphattok a koreográfiás aerobik, erősítő, alakformáló, boksz, zsírégető, labdás és súlyzós edzésekből, egy alkalommal felelevenítjük az általános iskolai tesióra elemeit, továbbá gerinctorna gyakorlatokat is végzünk, mindezt féléves bontásban. Szerdánként step aerobikkal várlak benneteket. Az óra elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, valamint a jó hangulat! Gyere, próbáld ki te is, meglátod, élvezni fogod!

Kedves mozogni vágyó Hölgyek/Asszonyok!
A MAFC aerobik tanfolyam keretében életkortól függetlenül várom szeretettel azokat, akik szeretik a változatosságot!

Az órák elérhetősége:
Hétfő 17:00-18:00 között, emeleti “Dühöngő” terem
Szerda 16:00-17:00 között, alagsori Aerobic terem

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható belépőjegy.

Órarend
Kép a(z) Mobilizáció és core stabilizáció óráról

Mobilizáció és core stabilizáció


Olyan óratípus, amely nem csupán az általános közérzetet javítja, hanem minden edzésforma remek kiegészítője lehet.
Mi is az a core-stabilizáció? A lumbális gerinc és a medence neutrális helyzetének izommunkával történő fenntartása a gyakorlatok végzése közben.
Mit is jelent ez?
Megerősítjük testünk központi (core) szakaszát.
Miért jó ez?
Azáltal, hogy stabilizálódnak a coreizmaink, testtartásuk javul, megszűnhetnek az ebből adódó esetleges fájdalmaink, általános közérzetünk jelentősen javul.
Helyes testtartásunk kialakulásával laposodik a hasfalunk, erősebb stabilabb lesz a testképünk.
Kutatások bizonyítják, hogy a core-szakaszunk rendszeres trenírozásával a többi sportágban jelentősen nőhet a teljesítményünk.
Az órát egy hosszabb strechinggel (nyújtással ) zárjuk, mely minden edzésnek fontos eleme kell hogy legyen.
Izomláz várható-e? Igen, csak olyan izmainkban, amelyeknek a létezéséről eddig esetleg nem is tudtunk.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) Pilates óráról

Pilates


Olyan erősítő és nyújtó gyakorlatokból áll, amely elsősorban a test középpontjára koncentrál. A mozgásforma a torna, a gimnasztika, a joga és a tai-chi elemeit ötvözi. A pilates-tréning döntő ismertetőjelei a mozgáskontroll és koncentráció. A középpontban a mozgáskivitelezés precizitása, valamint a mozgásfolyamatosság és a tudatos légzés áll. A pilates órán nagy szerepet kap a gerincstabilizáló izmok és a core izomzat erősítése, amire napjainkban nagy szükség van az ’ülő életmód’ mellett, emellett segít az állóképességünk megszerzésében, visszaállítja testünk rugalmasságát és csökkenti a stresszt.

Nemtől és kortól függetlenül mindenki számára ajánlott, kiváló edzésforma akkor is, ha az alakformálás a fő cél, hiszen ezen mozgásforma serkenti az anyagcserénket és javítja vérkeringésünket is.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) SpineUp óráról

SpineUp


Minden korosztályú, edzettségi szintű ember számára ajánlott, olyan speciális fitneszóra típus, mely a gerinc egészségének megőrzésére fekteti a főhangsúlyt.
Az óra fokozatos felépítésű, így bárki számára jól követhető. Az óra elején mobilizáló, majd erősítő,koordinációs képességet fejlesztő gyakorlatokat végzünk.
Sor kerül testünk core -központi- szakszának stabilizálására, erősítésére és hasizom gyakorlatokra is, természetesen gerincünk maximális védelme mellett. Mivel a nyújtás nagyon fontos összetevője az egészséges, harmonikus testfelépítés kialakításának, ezért az órát egy hosszabb streching blokkal zárjuk (ne feledjük a megrövidült izom, mindig gyenge izom).
Az óra során megtanuljuk felvenni a helyes testtartásunkat, melyet kis idő múlva már akaratlanul is minden tevékenységünk során gyakorolni fogunk, ezzel is javítva általános közérzetünket.

Az óratípus látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel és bérlettel, valamint AYCM kártyával is.

Órarend
Kép a(z) Spinning óráról

Spinning


A spinning az egyik leghatékonyabb zsírégető sport.
Bármikor elkezdhető, edzettségi szinttől függetlenül.
Javítja a keringési rendszert, erősíti a szívet.
Nagymértékben javítja állóképességünket, általános kondíciónkat.
Ízületkímélő
Stressz-oldó hatású
Szórakoztató

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Stroops óráról

Stroops


A Stroops eszközök a Core izomzat, egyensúly, kitartás, erő, rugalmasság és állóképesség növelésére alkalmas eszközök.

A Stroops® termékek segítségével jelentősen fejleszthető az erő, állóképesség, gyorsaság, illetve a robbanékonyság.

Fitneszben, élsportban és a rehabilitációban is kiválóan alkalmazhatóak a különböző méretű, erősségű funkcionális eszközök.

Rendszeres és célzott használata, illetve a gyakorlatok széles spektruma fejleszti az izmokat és nagyobb teljesítményre sarkallja azokat!


Erőnléti edzés, sportolói erőnlét fejlesztés, állóképesség és robbanékonyság fejlesztése.

Rehabilitációs eszközként is funkcionál, használd a funkcionális eszközöket a sérülések megelőzésére, továbbá azok kezelésére!

Tippek, ötletek, hogyan hozd ki magadból a maximumot! Konzultálj az edzőinkkel!
​Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy naprakész legyél: https://www.facebook.com/groups/707946055974477/


Az óratípus a Sportközpontban érvényes fitness és aerobik jeggyel, fitness és aerobik bérletekkel valamint AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Személyi edzés óráról

Személyi edzés


Miért érdemes személyi edzőhöz fordulni?

Mert a szakember által végzett és koordinált edzés során a vendég gyorsabban és hatékonyabban éri el a kívánt célt.

A személyi edzés mindig egyénre szabott, az adottságnak és a fizikai állapotnak megfelelően zajlik.

Az edző a gyakorlatok pontos és precíz végrehajtására tanítja meg a klienst.

A személyi edző motiválja a vendéget.

Preventív segítséget nyújt. Segít megelőzni az esetleges sérüléseket.

Segít a helyes táplálkozás kialakításában.

Órarend
Kép a(z) TRX köredzés óráról

TRX köredzés


Az órán TRX kötéllel, súlyokkal, különböző eszközök segítségével, időre dolgozunk. 8-9 állomáson keresztül, minden testrészre erősítünk.

A TRX fejleszti a törzs-és a hasizmokat, fejleszti az egyensúly és az állóképességet. A feladatok, állomások minden órán változnak.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Teremedző óráról

Teremedző


Hamarosan

Órarend
Kép a(z) Triplex Mobility óráról

Triplex Mobility


Ez az óra az ízületi mobilitást fokozza. Testünk megkönnyebbül, mozgásunk szabadabb lesz. Bárki számára elérhető és ajánlott óratípus . Már egy óra után jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Látogatható a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérlettel, valamint AYCM kártyával.

Órarend
Kép a(z) Zsírégető és has óráról

Zsírégető és has


Intervall típusú óraként tartom, azaz a magasabb és alacsonyabb intenzitású gyakorlatszakaszok váltakoznak, meghatározott időhöz, vagy ismétlésszámhoz kötve; step padon, vagy anélkül, sok-sok hasizmot erősítő elemmel kombinálva. Az intervall edzés csodája, hogy az eddigi leghatékonyabb módszer az állóképesség fejlesztésére, és az anyagcsere serkentésére; megtartva ezt a jótékony hatását az edzés utáni, és a köztes időszakokban is!

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Zumba óráról

Zumba


A világon nagy teret hódító Zumba® fitness elhozta az alakformálás új módszerét. A Zumba® egyesítve a latin ritmusokat könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, páratlanul egyedülálló fitnessprogramot hozott létre.

Egy 60 perces zumba oktatás alkalmával kb. 600 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességed, strapabíróképességed.
A táncokba beépített zumba® gyakorlatokkal erősíted izmaidat és formálod alakod úgy, hogy nem is tudsz róla.

Az óratípus a Sportközpontban érvényes aerobik jeggyel, aerobik bérletekkel és AYCM kártyával látogatható!

Órarend
Kép a(z) Ökölvívás óráról

Ökölvívás


Az ökölvívás az a nemes olimpia sportágunk, amely megkérdőjelezhetetlen nevelő hatással bír. Mind testileg, mind mentálisan kitolja a határainkat és megtanít minket az önismeretre, tiszteletre, kitartásra, alázatra. Ha szeretnéd magas szinten elsajátítani az ökölvívást egy biztonságos és kontrollált környezetben, akkor szeretettel várlak az edzéseken.

Edzések időpontjai: hétfő, kedd és csütörtök 16:00-17:00 óra között

Dobos Ádám

(36-30/514-3154)

ökölvívó edző

https://www.facebook.com/Adamboxedzo

Az óra nem látogatható a Sportközpontban érvényes bérletekkel. Az oktatónál váltható bérlet vagy napijegy.

Órarend